نمایش پست تنها
قدیمی 05-23-2010, 05:56 PM   #132
Hossein Murray
Murray's Fan

آواتار Hossein Murray

پستها: 770
سپاس: 4,607
در 706 پست 5,460 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Andy Murray , Stefan Edberg , Ana Ivanovic Andy Roddick , Roger& Rafa

نقل قول:
نوشته اصلی توسط PowerVu نمایش پست ها

دوستان من یه سوال دارم از شما.

آیا به نظرتون، رنگ قرمز و نارنجی و هم خانواده های این ها برای لباس تنیسورها در این فصل و روی این سطح که خاک رس باشه، مناسبه و زیبایی داره؟
من واقعاً از این انتخاب نا به جا حالم به هم می خوره.

این adidas و Lacoste توی این فصل که بازی ها روی خاک برگزار می شه چرا گیر داده اند به قرمز؟!

این لباس سونگا و گولبیس رو نگاه کنین! آخه بابا ایـــــــن چه رنگیه؟ چه قشنگی داره؟
حتی برای خانم ها قرمز در این فصل زیاد قشنگ نیست. البته صورتی رو که خانم ها عاشقشند و خوبه.

آیا سلایق شما هم اینجوریه یا فقط منم که با این هم خانواده ی نارنجی و قرمز در این وقت فصل مشکل دارم؟

نه اتفاقا من هم احساس می کنم منظره ی خوبی ایجاد نمی کنه . به نظرم انتخاب لباس همرنگ با رس ( از خانواده ی قرمز ) یه جورایی با نسبت دید ما هارمونی قشنگی ایجاد نمی کنه . اگر چه من وقتی لباس آبی روشن راجر تو استرالیا یا قهوه ای سوخته شو تو بازل دیدم واقعا از هماهنگی که زمین با لباس داشت لذت بردم و انگار بازیکن بخشی از زمین بود . اما اینجا به نظرم قضیه متفاوت تره .
از نظر من بهترین رنگ برای رولند که هم سطحش خاکه هم بدون سقفه و آفتاب بازیکن هارو کمی اذیت می کنه رنگ های سرد هستن که دور نماشونم قشنگ می شه . مثلا لباس آبی راجر تو فینال پارسال ...
Hossein Murray آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Hossein Murray به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: