نمایش پست تنها
قدیمی 05-16-2010, 11:31 PM   #287
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

منم به نوبه ی خودم مجدداً قهرمانی رافا و ارغوان رو تبریک می گم. رافا و راجر بازی متوسطی رو انجام دادند اگر چه در چندین موقعیت، صحنه های دیدنی ای رو خلق کردند. رافا تونست در آخر ست اول Hold کنه و دوباره Break نشه. در ست دوم هم در تای بریک راجر خیلی جلو بود و این خودش بود که از موقعیت هاش برای گرفتن امتیاز ست استفاده نکرد. آخرین پوینت هم خیلی جالب بود. کاش صحنه آهسته ای داشت که متوجه می شدین دقیقاً چی شد که راجر توپ رو برنگردوند.

رافا نسبت به پیشرفتی که در دو مسترز اخیر کرده بود بازیش خیلی مجدداً افت کرده بود و ضربه های Winner معمولیش هم گاهی به ثمر نمی رسید. باید برای French Open 2010 خیلی تمرین کنه! بازی ها اونجا 3 از 5 هست و حریف های مهمتری رو هم در پیش خواهد داشت!

اما ... در مورد اهدای جوایز!!!! حالم به هم خورد. پارسال اون همه تدارک دیده بودند. یه Stage درست و حسابی درست کرده بودند. یه عالمه کاغذ رنگی هوا کردند برای قهرمانی فدرر و سفینا + دعوت از Hilary Swank ستاره ی هالیوود + جایزه ی اتومبیل لکسوز!!! اما امسال نه تنها جایزه ی قهرمان آقایان و خانم ها رو با هم ندادند بلکه حتی یک Stage ساده هم برای این تورنمنت پرخرج آماده نکردند! خاک بر سرشون با این بحران اقتصادی که معلوم نیست تا کی می خوان به بهانه ی اون گدا بازی دربیارند!

من رو بگو فکر کردم اهدای جوایز به ارغوان همزمان با نادال هست مثل پارسال. کف دستم رو بو نکرده بودم که اینجوری ضایع برگزار می شه مراسم!

حالا می دونین آیا مراسم قهرمانی ارغوان رو اصلاً جایی پخش می کنه مجدداً مثل دوبی اسپرت و ابوظبی و یورواسپرت. آرزو به دل موندم! این همه مراسم رو دیده ام. یه دونه که برای ارغوان بود اینجوری به کل از دست دادمش اگر چه در پخش زنده بازی ها، حتی Eurosport هم پوششش نداد!!!

هر چه قدر رافا با به دست آوردن نسبی روحیه جنگندگیش من رو خوشحال کرد، این مراسم آخر حالم رو بد جوری گرفت!

شما این عکسهای پارسال رو ببینید و خودتون این مراسم رو با مراسم خشک امسال که روی یه سطح 3 متر در 2 متر برگزار شد رو مقایسه کنید!!! تازه جک قضیه این بود که به قهرمان و نایب قهرمان به هر دو یک سینی یادبود استیل دقیقاً مثل هم دادند! گدا بازی هم حدی داره! خوب از سفیر کشورتون تجلیل کردید!!!!

مردشورتون رو ببرن امسال با این مراسم اهدای جام... اصلاً با پارسال قابل قیاس نیست! اه اه..

ویرایش توسط PowerVu : 05-16-2010 در ساعت 11:46 PM
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: