نمایش پست تنها
قدیمی 05-16-2010, 06:20 AM   #193
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

و اما در مورد فینال. وای خدا... نمی دونین چقدر هیجان دارم! تقدیر این بود که رافا و راجر یک سال! بله، دقیقاً 12 ماه و حدود 365 روز با هم بازی نکنند! قربون خدا برم. فقط امیدوارم رافا بازی همیشگیش رو بکنه و برای این سرویسش هم خدا کمک کنه تا بهتر بشه! من فقط یه بازی دیدنی رو می خوام! مثل فینال ویمبلدون 2008! امیدوارم رافا اینو بدونه که چه ببازه چه ببره من عاشقشم و فقط ازش بازی جانانه و تماشایی می خوام!

در بخش دوبل آقایان هم، تیم شماره 1 و شماره 2 جدول رنکینگ جهانی با هم بازی فینال رو برگزار خواهند کرد! این دو تیم دقیقاً مثل رافا و راجر بین شون کل کل بوده همیشه. چون همیشه یا برادران برایان یا زوج نستور-زیمونیچ در پایان فصل اول یا دوم می شن!

پارسال تیم برادران برایان بدجوری داغ به دل نستور-زیمونیچ گذاشتند، چون در آخرین تورنمنت فصل، یعنی World Tour Finals در لندن با قهرمانی در مسابقات، جایگاه اول رو از حریف صرب-کانادایی شون پس گرفتند. در فصل جدید 2010 هم، در فینال گرنداسلم استرالیا باز به هم خوردند ولی برادران برایان مجدداً شکستشون دادند و باید دید دو مار زخمی یعنی دنیل نستور و نیناد زیمونیچ انتقام باختهای اخیر رو می تونن از برادران برایان بگیرند یا خیر.

اما شرم بر برگزار کنندگان ATP باد! که حتی فینال دوبل مسابقات مسترز آقایان رو در تلویزیون پخش نمی کنند! در حالی که یک مسابقه ی دوبل حداکثر یک ساعت زمان می بره تا به نتیجه برسه! البته به غیر از دوبل آقایان در ویمبلدون که 3 از 5 هست. من یه چیزی می گم شما یه چیزی می شنوین! اگر Soft Hand بودن این چهار بازیکن باتجربه ی فوق حرفه ای رو مخصوصاً در مواقع Net Play ببینید قول می دم حیرت می کنید از سطح تبحر و هوشمندی اینها! Down the Lineـهاشون رو دیگه نگو!... وااااااااای خدای من! صد افسوس که پخش تلویزیونی نمی شه!

دوستان بیاین همه دعا کنیم بازی دیدنی ای بشه و هر کسی لیاقت و شایستگی برد رو داشته باشه برنده فینال بشه!

ویرایش توسط PowerVu : 05-16-2010 در ساعت 06:23 AM
PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: