05-16-2010, 12:10 AM
|
|
Statistician
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1
من كه ميگم نادال اگه هر چه هم ضعيف باشه باز بازيش و ميبره..من نميدونم بازي چطور بوده اگه محمد يا يكي از بچه ها توضيح بده خوبه.حاتم جون زحمتش و بكش 
ايران اين قدر از لحاظ تنيس ضعيفه كه امروز تو اخبار ورزشي گفت:راجر فدرر در 2ست متوالي گولبيس و شكست داد(هر كي ميگه 2ست متوالي منظورش اينه كه بازي 2-0 شده نه 2-1)حتي نتيجه رو نگفت مثلا 2-1 يا 2-0 فقط گفت در دو ست متوالي!
متاسفانه تو خبر رسانيم ضعيفن..و جالبتر از اون اينكه گفت در مرحله نيمه نهايي امروز نادال مقابل آلماگرو و فردا فدرر مقابل فرر قرار ميگيرد!
|
الماگرو ست اول فوق العاده بود در طول سال نادال تو خاک دو یا سه بار بیشتر برک نشده بود ولی تو ست اول سه بار الماگرو نادالو برک کرد (البته نادال هم دوبار)، فرست سرویس نادال درحد افتضاح تر افتضاح بود بکهند الماگرو خیلی خوب کار میکرد اصلا ارور نمیداد ولی مطمئن بودم نمیتونه تا آخر بازی اینجور ادامه بده، رافا تو ست اول باید با شورت انگلز از وسط زمین دورش میکرد ولی توپاش اصلا خطرناک نبودن اصلا تو این تورنمنت ازش راضی نبودم فردا مقابل فدرر مشکل پیدا میکنه باید از اولین پوینت با تمرکز زیاد بازی کنه
نادال چیز خوبی که داره صبر زیاده، منتظر میمونه یه فرصت گیرش بیاد سریع ازش استفاده میکنه همون چیزی که در مقابل الماگرو انجام داده از ست دوم رفیقام اومدن خونمون اعصابمو خرد کردن! نمیزاشتن بازیو درست حسابی ببینم
|
|
|