نمایش پست تنها
قدیمی 05-05-2010, 02:59 PM   #388
S.A.IVI.A.N
Former Staff

آواتار S.A.IVI.A.N

پستها: 831
سپاس: 14,528
در 826 پست 5,963 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: رافااااااااا!(ONLY)

با سلام
ميلاد جان همينطور كه محمد و كوروش گفتند يقينا هدف ما از تشكر قصد توهين به شما و هيچ كس ديگه نبوده.يه پست ممكنه هم نكته منفي داشته باشه هم مثبت. چرا كه بارها شده شما مثلا به رافا و ممد چيزي گفتي و تو همون پست در مورد بازي رافا نظر دادي و بسته به سليقه خيلي ها تشكر كردند و خيلي ها نكردند.اما ممد نيومد بگه چرا اونها تشكر كردند.
بچه ها دقت كنيد تشكر كردن يا نكردن يه امر سليقه ايه و نميتونه ملاكي واسه باشه ديد و نظر افراد.لطفا تشكر ها رو در نظر مگيريد واسه ارزيابي ديگران.
ميلاد جان همونطور كه گفتم ما خدايي نكرده قصد توهين به كسي نداشتيم.
در مورد نظرات حاتم هم فكر كنم ايشون نظر خودشو در مورد فدرر داد همونطور اينكه شما و ديگران در مورد رافا نظراتي داديد كه به مضاق رافايي ها خوش نيومده باشه. و حاتم هم اشتباه كرد كه اونجور صحبت كرد و يقينا همه ناراحت شدند.حالا دليلش چي بوده به خودش مربوطه.
ميلاد از تو هم تشكر ميكنم كه بدي رو با بدي جواب ندادي و سكوت كردي.اين مسايل هرچي بيشكر كشدار بشه بدتر ميشه.
از حاتم هم تقاضا دارم ادامه نده و اگه ممكنه با يه معذرت خواهي از همديگه همه چيو حل و فصل كنيد لطفا.
ميلاد همه چيز ازت انتظار ميرفت جز اينكه قهر كني وجود تو، تو اين سايت نعمته و من به شخصه از نظرات و اطلاعاتت استفاده ميكنم و همه دوست داريم.اين تفكر غلطه كه فكر ميكني يه جبهه عليه تو ايستادند.

در حدي نيستم كه...اما از بچه ها هم عاجزانه تقاضا دارم در پست هاشون احترام به ديگران و تنيسورها رو رعايت كنند.در مقابل نسبت به پست هاي بچه ها ظرفيت و سعه صدر بيشتري داشته باشيند.هر كس مياد حرفي ميزنه مطمئنا نظرشو ابراز كرده و به نظرش احترام بزاريد. حالا كل كل خوبه اما خواهشا به هم بد و بيراه نگيد.به خدا ارزش نداره. به قول سعيد زياد جدي نباشيد.
با تشكر
S.A.IVI.A.N آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی S.A.IVI.A.N به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: