نمایش پست تنها
قدیمی 05-05-2010, 01:57 PM   #386
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

ای بابا این جریان تشکر هم دردسری شده ها!! بنظر من ممد جان بهتره گزینه ی تشکر رو برای مدتی غیرفعال کنی و ببینیم آیا باز هم از این کدورت ها پیش میاد یا همه چیز حل میشه؟؟! بنظر میرسه داره سایت رو به بیراهه می کشه؟؟ (بنظر من ما ایرانی ها جنبه ی خیلی از چیز ها رو نداریم که یکیش همین گزینه اس!!)

من به خدا اصلا به اون قسمت از حرفهای دوستمون توجهی نکردم و اگر تنکس زدم بخاطر ادامه ی پستش بود!!! من شاید تنها کسی باشم اینجا که اخلاق میلاد برام زیاد جدی نیست فحش بده یا نده برای من یک جوره چون شخصیت خودم خیلی شبیه میلاده من هیچوقت بخاطر بد دهن بودنش ازش دلگیر نشدم و هیچگاه بخاطر قهر کردناش ازش دلخور نشدم.

هیچوقت هم با کل نظرات حاتم موافق نبودم ولی وقتی حتی یک دهم از پست کسی حرف حق باشه و آدم تشکر کنه کجاش مورد داره؟؟

امیدوارم با برداشتن گزینه ی تنکس همه ی مشکلات حل بشه و دیگه هم از این بی حرمتی هائی که چند وقتی هست مود شده در تنیس تاکرز دیده نشه و صد البته میلاد هم روی حرفش واسته و قهر که نشانه ی خوبی هم نیست نکنه
koury آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: