نمایش پست تنها
قدیمی 05-05-2010, 12:18 PM   #384
Mohammad Reza
Former Staff

آواتار Mohammad Reza

پستها: 2,097
سپاس: 16,684
در 2,094 پست 23,774 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط و فقط راجر فدرر بزرگ
Lightbulb

نوشته اصلی توسط hatam_hh
حق با توئه نباید به پارس کردنات جواب داد ولی من بعنوان اینکه طرفت سنگ پرت کنم و دیگه به پارس کردنات ادامه ندی این پستو میزنم اگه که ادامه دادی بهتره ازت دور شد(يك توهين)

میدونی باید تأسف به حال کی بخوری؟ به حال اونی که به چرت و پرتات تشکر میزنه به اون پستهایی که از تو هم ارزششون کمتره،(يعني بايد تاسف به حال من بخوري ديگه!خب بخور تا سير بشي)..نمونه زیاد هست بقیه کاربرا میتونن ببینن، فحش خواهر مادر، غلط کردی، احمق، آشغال و... دقیقا چیزایی که تو جامعه نثارث میکنن میای اینجا میگی چون جرئت نداری توی دنیای واقعی اینو بگی میای توی دنیای مجازی تربیت خانوادگیتو نشون میدی(يعني اين توهين نيست)تو ميگي تربيت خانوادگيت و نشون ميدي يعني چي؟يعني اينكه هر چي پدر و مادر نشونش دادن مياد اينجا ميگه و ميلاد تو جامعه آدم بزدل و ترسويه هست كه هر كي هر فحشي بهش بده هيچي نميگه و فقط گوش ميده(البته اين جور آدما كم پيدا ميشن چون اگه كتاب هاي گاندي رو خونده باشي ميگه اگه كسي بت فهش داد بهش لبخند بزن،با لبخند جوابش و بده)پس اگه اينجوره ميلاد چه آدم خوبيه!پس يعني ميگي(ببخش ميلاد جان)هر كسي مياد فحش خواهر مادر ميلاد ميده!اين توهين نيست!

درضمن من بحثم با آقا افشین بود تو خودتو وسط ننداز اگه ایشون هرچی بهم بگه ناراحت نمیشم همشهری منه ما خوزستانیا خونگرم و بامرامیم مثل تو نیستیم من نظرمو گفتم ایشون هم نظرشو گفت پس بهتره ساکت بشی اتفاقا من هیچوقت دیگه قصد نداشتم جواب پستاتو بدم چون جواب تو فقط خاموشی است(يعني ميلاد ابله)توهينه ديگه!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatam_hh
آقا افشین من از شما خوشم میاد میدونی چرا؟ چون ظرفیت بحث کردنت بالاست مثل این یارو میلاد نیستی که تا کسی نظرشو بگه و کم بیاره شروع میکنه تربیت خانوادگیشو رو کردن(بازم توهين)

یکبار نشده من به کسی توهین کرده باشم،(ميگيم كه شما معصوميد) جواب توهینارو دادم ولی به کسی که به من توهین نکرده توهین نکردم چون به آبروی خانوادم واسم مهمه تا فردا کسی نیاد بگه تربیت خانوادگی نداری

من از شما ناراحت نیستم ولی چندین بار این آقا به من نسبت حماقت و... داد و شما ازش تشکر کردی

فدرر و نادال نیازی به احترام ما ندارن، توهینامون بهشون هم چیزی ازشون کم نمیکنه اونا هرجا برن عزت و احترام براشون قائل میشن

مطمئن باش این آقایی که به نادال گفت سگ اگه ببینتش تو خیابون ازش امضا میگیره!(خب هر كي باشه امضا ميگيره،مطمئن باش!منم ناصر ابرهيمي تو بوشهر ديدم باش عكس گرفتم،اگه قلعه نويي هم ديدم عكس ميگيرم)

نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatam_hh نمایش پست ها
اصلا قصد توهین به خانواده محترمشونو ندارم

منظورم این نیست که اشکال از خانوادشه منظورم اینه که اشکال از خودشه که از خانوادش تربیت یاد نگرفته یعنی اونا یاد دادن ولی این یاد نگرفته پس تربیت خانوادگی نداره
عزيزم قسمت هايي كه من رنگي كردم مگه چيه؟؟توهين نيست؟شما دقيقا منظورتون تربيت خانوادگيش بوده!الانم داري جمعش ميكني ميگي نه من منظورم چيز ديگه اي بود..اگه منظور چيزه ديگه اي بود چرا همون اول ننوشتي؟تو اين و نوشتي:توی دنیای واقعی اینو بگی میای توی دنیای مجازی تربیت خانوادگیتو نشون میدی"
يعني اينكه تربيتي كه پدر و مادر تو دوران بچگي تا جواني يادش دادن مياد اينجا نشون ميده
بابا حاتم عزيزم شما معصوم، ميلاد گناه كبيره!
من نه طرفدار ميلادم نه شما!من ميگم شما كه ميگي توهين نكردي اشتباه ميكني چون توهين كردي.
Mohammad Reza آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
19 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad Reza به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: