نمایش پست تنها
قدیمی 05-05-2010, 12:14 AM   #382
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

میلاد جان داری یه طرفه به قاضی میری، نه کسی اینجا نگفت آدم کامل و بی عیبیه، ببین همه بچه ها از اینکه بحث های ما به خانواده جد و آباد بکشه نارحت میشیم، ببین من خودم اولین نفر به حاتم تذکر دادم، حالا مثلا عکس اون تشکر رو گذاشتی که چی؟ من مطمئنم، هیچکی با اون قسمت پست حاتم که درباره خانواده بوده، به هیچ وجه موافق نیست که اگه بودن از پست من تشکر نمیکردن و مجتبی هم که دیدی چی گفته، همینطور افشین.
بله من میدونم تو دل شما چیزی نیست وگرنه تا زنگ زدی گفتی ببخشید نمیگفتم بخشیدم. ولی این دلیل نمیشه شما به این بهانه که تو دلت چیزی نیست هر چی دلت میخواد جلوی جمع بگی؟
همه ما دوستت داریم ولی باید قبول کنی که مقداری بی ادب صحبت میکنی با بقیه، این رفتارت مورد تائید اکثریت رفتار بچه ها نیست، خودتم دیدی وقتی بی ادب باشی در پستی، به جز یه عده هیچکی ازت حمایت نمیکنه، فک نکن من و بقیه بی عیبیم که این حرفها رو میزنیم، نه من اگه با دوستام با فحش صحبت میکنم در ملا عام در انجمن نمیام ابتدا به ساکن به کسی فحش بدم، ولی شما میدی حالا هر چقدر تو دلت چیزی نباشه.
در ضمن همه میتونن اینجا شهادن بدن بنده هیچ وقت یه کاره نیومدم به شما فحش بدم.
من در مورد صراحت لهجه ای که داری صحبت نمیکنم، باید قبول کنی بعضی وقتها مرز بین این دوتا رو گم میکنی، بیخودی هم تریپ قهر برندار، جلوی فرید ادعا میکردی اهل قهر مهر نیستی، توجیه بیخودی هم نیا، خودتو لوس نکن، یه کم به رفتارت فک کن در عوض.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: