05-04-2010, 11:11 PM
|
|
Rafa's Fan
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatam_hh
حق با توئه نباید به پارس کردنات جواب داد ولی من بعنوان اینکه طرفت سنگ پرت کنم و دیگه به پارس کردنات ادامه ندی این پستو میزنم اگه که ادامه دادی بهتره ازت دور شد
میدونی باید تأسف به حال کی بخوری؟ به حال اونی که به چرت و پرتات تشکر میزنه به اون پستهایی که از تو هم ارزششون کمتره، نمونه زیاد هست بقیه کاربرا میتونن ببینن، فحش خواهر مادر، غلط کردی، احمق، آشغال و... دقیقا چیزایی که تو جامعه نثارث میکنن میای اینجا میگی چون جرئت نداری توی دنیای واقعی اینو بگی میای توی دنیای مجازی تربیت خانوادگیتو نشون میدی
|
واقعا ناراحت شدم با خوندن این پست ، الفاظی که به کار بردی اصلا شایسته نبود!
میلاد از کاربرای فعال و زحمت کش این سایته، اونوقت شما اینجوری توهین میکنی!؟!؟!
بارها در گذشته در مورد امضای ایشون بحث و جدل به راه افتاده! و نظرات متفاوت بودن، دوستان هم به ایشون تذکر داده اند! ایشون گفته سبکشو میگم و ما گفتیم داری خودشو میگی! و قبول نکرده! واسه من دیگه خیلی وقته مهم نیس آخر امضای میلاد چیه و اصلا هم ناراحت نمیشم اینو دارم جدی میگم! یه مدت که بگذره برا شما هم عادی میشه!!!
برا منم سخت بود اولا که میدیدم چه کل کلایی میشد، ولی بعدش که بیشتر با هم آشنا شدیم دیدیم اینا از خصوصیتامونه و تغییر ناپذیره!!!
|
|
|