نقل قول:
نوشته اصلی توسط hatam_hh
آقا افشین من از شما خوشم میاد میدونی چرا؟ چون ظرفیت بحث کردنت بالاست مثل این یارو میلاد نیستی که تا کسی نظرشو بگه و کم بیاره شروع میکنه تربیت خانوادگیشو رو کردن
یکبار نشده من به کسی توهین کرده باشم، جواب توهینارو دادم ولی به کسی که به من توهین نکرده توهین نکردم چون به آبروی خانوادم واسم مهمه تا فردا کسی نیاد بگه تربیت خانوادگی نداری
من از شما ناراحت نیستم ولی چندین بار این آقا به من نسبت حماقت و... داد و شما ازش تشکر کردی
فدرر و نادال نیازی به احترام ما ندارن، توهینامون بهشون هم چیزی ازشون کم نمیکنه اونا هرجا برن عزت و احترام براشون قائل میشن
مطمئن باش این آقایی که به نادال گفت سگ اگه ببینتش تو خیابون ازش امضا میگیره!
|
مخلصم ، خیلی ها از من خوششون میاد ، شما هم روش

جدای از شوخی ، به همین دلیله که میگم زیاد جناحی در مورد پست ها تفکر نکنید .
اون پست میلاد قسمت های دیگه ای داشت که ازش تشکر کردم . باور کنید زیاد نباید روی تشکر ها زوم کرد . اگه فرضا یه پست مثل این پست جناب بابک میداد :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط babak5709
شما با این حرف مزخرف که بزرگترین واقعیت دنیای تنیس رو انکار میکنه حماقت خودت رو بیش از پیش نمایان میکنی برادر...
|
میدیدی که من تشکر نمیکنم . همونطور که از پست بابی تشکر نکردم .
اتفاقا این پست رو هم در نقل قول به صحبتی که گفته بودی فدرر بهترین نیست و نخواهد بود داده . خلاصه زیاد به تشکر ها فکر نکن و راحت از کنارشون بگذر .
در ضمن حرف محمد درسته به نظرم ، خیلی زشته که توی بحث در مورد خونواده و جد و آباد طرف اظهار نظر کنیم . هر حرفی داری به خودش بزن .