05-03-2010, 09:13 PM
|
|
Statistician
سپاس: 7,731
در 758 پست 11,060 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: ----------- The king RAFAEL NADAL
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani
بله ، من به میلاد تذکر دادم ، هرگز هم کلمه ی آشغال دفاعی رو به زبون نیووردم ، اکثر پست هایی هم که توهین میکنه به اشخاص رو تشکر نمیکنم . نمونش همون پستی که گفت تو غلط میکنی و گزارش گرا و خیلی مثال های دیگه .
و این که زیاد جناحی در مورد پست ها فکر نکن . اگه این جور باشه همون قدر هم در مورد تشکر نکردن از پست ها میشه بحث کرد . .. . بار ها و بارها شده فدرری ها حرفی منطقی و به دور از کل کل زدن ، و دوستان رافایی تشکر نکردن . کلا زیاد به تشکر کردن مردم گیر نده .
مهرداد و آرا هم خیلی دوست دارن همه با هم خوب باشن ، ولی من دعوا رو هم دوست دارم  
هرگز نمیتونم مثل مهرداد و آرا باشم .
راستی دوست دارم ، شما مشکلی داری ؟ منظورم اینه که حال ندارم مالتی نقل قول کنم 
|
آقا افشین من از شما خوشم میاد میدونی چرا؟ چون ظرفیت بحث کردنت بالاست مثل این یارو میلاد نیستی که تا کسی نظرشو بگه و کم بیاره شروع میکنه تربیت خانوادگیشو رو کردن
یکبار نشده من به کسی توهین کرده باشم، جواب توهینارو دادم ولی به کسی که به من توهین نکرده توهین نکردم چون به آبروی خانوادم واسم مهمه تا فردا کسی نیاد بگه تربیت خانوادگی نداری
من از شما ناراحت نیستم ولی چندین بار این آقا به من نسبت حماقت و... داد و شما ازش تشکر کردی
فدرر و نادال نیازی به احترام ما ندارن، توهینامون بهشون هم چیزی ازشون کم نمیکنه اونا هرجا برن عزت و احترام براشون قائل میشن
مطمئن باش این آقایی که به نادال گفت سگ اگه ببینتش تو خیابون ازش امضا میگیره!
|
|
|