نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
دقیقا درست میگی افشین.  حرف حساب جواب نداره افشین.
یه نکته دیگه، خیلی بی انصافید، راجر تو استرالیا سونگای بی کله رو زد لهش کرد، همه اومدید تو تاپیک به به چه چه راه انداختید، وای اسطوره چیکار کرد، وای اسطوره باله میره رو زمین، وای اسطوره ....
بعد این همه رافا تو این فصل همه رو پودر کرد یه بار نیومدید درست و حسابی تعریف کنید.
رافا، استن بازیکن به این خوبی روی خاک رو، تو ست دوم کامل محو کرد، یه تنیس All Court به نمایش گذاشت، به روی تور هجوم میورد، دراپ والی زد، یه دونه شرت انگل کرد، از بیسلاین پس و پیش وینر زد، از فورهندهای معروف Banana یش زد، بعد اقا اومده میگه راجع به ست دوم حرف نمیزنم چون کامپتیتیو نبود؟!!!!!! حالا اگه من گفته بودم؟ چی میشد؟
حالا راجر بیاد یکی رو اینطور ببره، همچین میاید حلوا حلوا میکنید که نگو و نپرس.
حالا تو این چند ماه اخیر رافا یه بازی بد کرد که هیچکدوم از طرفدارای رافا نگفتن خوب بود، بعد آقا اومده اونو کرده ملاک، اون همه بازی عالی رو ندیده فقط همینو دیده!
به خدا اگه دلتون بازی زیبا میخواست دلم نمیسوخت، ولی الان فهمیدم این که اون دفاعیه فقط بهانه ست، وگرنه دنبال بازی زیبا نیستید. وگرنه فرصت زیاد بوده که رافا بازی زیبا کرده، و شما اشاره ای به بازی زیباش نکردید.
منم خودم ذره ای این تورنمنت بهم نچسبید، اونهم به علت بازی با گولبیس و روندش.
|
نه تو داری بی انصافی میکنی ، بازی رافا با سونگا رو یادت نمیاد ؟ میلاد چه تعریفی از بازی رافا کرد ....
.