05-02-2010, 11:49 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhad10
با سلام
از دوستان طرفدار راجر و نادال خواهش ميكنم به اين بحث هاي بيهوده پايان بدهيد!!
دوستان راجر فدرر اسطوره ورزش تنيس هست و باقي هم خواهد ماند تا سال هاي سال!!
اين همه ركورد و بازي هاي زيبا را نميتوان فقط به خاطر چند تا بازي فيس تو فيسش زير پا گذاشت!!
شكي در اين نيست كه رافائل نادال هم بازيكني فوق العادست اما هنوز نتوانسته است كه ركورد هاي راجر را جابجا كند.شايد بگوئيد رافا زمان زيادي تا بازنشستگي دارد و ممكن است ركورد هاي راجر را بزند و حتي چندين ركورد تازه را به جاي بگذارد اما در زمان حال راجر بهترين تنيسور تاريخ تنيس هست و فعلا در ركورد شكني هيچ رقيبي را ندارد پس الان مقايسه راجر و رافا كاري غير منطقي و بيهوده است!!
متاسفانه دوستان نادالي تا رافا يه مسترز و يا گرند رو ميبره تمام ارزش هاي راجر رو زير پا ميگذارند و بدون هيچ منطقي ميگويند كه بازيكن ما از بازيكن مورد علاقه شما يعني راجر بهتر است در صورتي كه اصلا اينطور نيست!!
اگر بحث شما بازي فيس تو فيس هست اندي ماري هم مثل رافا از راجر جلو هست توي فيس تو فيس اما راجر كجا و اندي ماري كجا!!
لطفا يك كم واقع بين باشيد و نگذاريد تعصبات بيجاي شما پا روي حق بگذارد تا شما نتوانيد واقعيات را ببينيد!!
ديگه واقعا اين كل كل هاي بيجاي طرفداران راجر و رافا اعصاب ادم رو داغون ميكنه و شوق ادم رو براي امدن توي تاپيك هاي اين سايت كمتر ميكنه!!
دوستان از بازي هاي راجر تا مدتي كه در تنيس حضور داره لذت ببريد و مطمئن باشيد چند ماه يا سال ديگه كه راجر از دنياي تنيس خداحافظي ميكنه دلتون واسه حتي ديدنش هم تنگ ميشه چه برسد به ديدن بازي هاش!!
يه خواهش از دوستان طرفدار راجر دارم:
دوستان شما كه به همه ارزش هاي تنيسور خودتون واقف هستيد لطفا از اين به بعد اگر يكي از طرفداران رافا خواست جنجالي در اين مورد به پا كند با جواب ندادن به اون پست حتي اگر روي اعصاب شما هم راه رفته باشد و فوق العاده غير منطقي باشد جواب ندهيد و بگذاريد طرفداران رافا در عالم خودشون و با دليل هاي عير منطقي خودشون خوش باشند و جواب اون شخص رو به امار هاي تنيس و متخصصان اين رشته و چيزي كه در تاريخ ميماند وا بگذاريد.
موفق باشيد
در پناه حق.
|
من معمولا در تشکر از پست کسی، فقط به دکمه تشکر اکتفا می کنم
ولی پست شما انقدر زیبا بود که نتونستم چیزی ننویسم 
مدتی بود توی سایت نبودم
قبلا رفتارم به این صورت بود که حتما باید جواب پستهای بی ارزش رو می دادم
ولی نشستم فکر کردم، دیدم با اینکار هم وقتم رو تلف می کنم، هم در بیشعوری اون فرد، خودم رو شریک می کنم
از این پس من تصمیم گرفتم جواب این مدل پستها رو اصلا ندم
به هیچ وجه من الوجوه هم داخل بحثهای فدرر و نادال نمی شم دیگه
حقیقت دیگه کاملا مشخصه
در مسترز کاپ لندن پارسال از تک تک بازیکنان شرکت کننده پرسیدن دوس داری با چه کسی مقایسه ت کنن،
همگی متفق القول گفتن راجر فدرر
حتی همین رافائل نادال
اونوقت افراد معلوم الحالی راجر فدرر رو زیر سوال می برن ...
واقعا پستهای کاربری به نام Hatam جای تاسف داره
عجیت از پستهای ایشون، افرادی هستن که براش تشکر می زنن
واقعا مایه ی تاسفه
واقعا متاسفم برای آقایونی مثل ممد و کوروش و خشایار و .... که برای این جور پستها تشکر می زنن
خودشون رو هم در حماقت اون فرد، سهیم کردن
واقعا نا امید شدم ازشون
بنده دیگه هرگز وارد بحث با این افراد نمی شم
ازشون هم خواهش می کنم که پستهای بنده رو پاسخ ندن
اگر هم امکان داره من رو ایگنور کنن
از دوستانی هم که نسبت به من لطف دارن (مثل افشین، سعید، و بقیه راجری های عزیز) ، خواهش می کنم که وارد این بحث ها نشن
بگذارید اینها در جهالت خودشون بمونن و خوش باشن
اگر جواب بدین، خودتون رو آلوده کردید
من هم اگر سابقا پاسخ می دادم، اشتباه کردم.
اگه راجر فدرر تک تک بازیهای پیش روش رو ببازه، اگه حتی دیگه هیچی جام نیاره، اگر هد تو هدش با رافا 100 به 7 هم بشه، بار هم بهترین تاریخ هست
بگذارید جاهلان هر چی دوس دارن بگن
اسطوره رو نمی شه انکار کرد
|
|
|