نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani
مرسی از بذل توجهت ... لابد شما متر این قضیه هستی که به من میگی بازی رو ندیدی و تو وب در حال گشت و گذار بودی ... به جای تحلیل منطقی به مردم توهین میکنی ، مثلا همه احمقن و تو خدایی ؟ همه و کورن و تو فقط میبینی ؟ همه هیچی از تنیس حالیشون نیست و تو فقط حالیته ؟حالم بهم خورد از این طرز پست دادنت 
اگه کسی کور نبود نمیگفت رافا خودش بد بازی کرد ، اون سرویس رو میدید و میفهمید که خیلی از بریک پوینت هایی که کانورت نشدن بخاطر سرویس حریف بود و خیلی از رالی هایی که نمیتونست کنترل کنه به علت ضربات عمیق و قدرتی حریفه ... میفهمید که ممکنه ، لااقل فکر میکرد که ممکنه بازی خوب حریف تحت تاثیر قرارت بده ، نه این که کلا منکر حریف بشه و خودش رو ببینه ... اینا همه نشانه های بیناییته لابد ؟!
|
ببین پسر خوب، بنده اومدم درباره بازی نظر خودمو گفتم، هیچ کاری هم به شما نداشتم، هیچ ادعایی خدایی نکردم، نظرمه، غلط یا درست نظرمه به شما ربطی نداره، مسخره هست یا نیست، بعد اومدی میگی مشکل داری، معلوم نیست چه موجوری هستم، حالا من ادعا دارم چیزی حالیمه؟ اصلا به پستهای شما کاری داشتم؟
ول کن بابا، تو زحمت نمیدی پست منو درست بخونی، من میگم بریک پوینت داشت، بعد سرویس طرف رو خوب ریترن میکرد بازی ریتم هم میگرفت ولی باز پسیو بازی میکرد نمیرفت برای وینر، میگی به علت سرویس خوب حریف نمیتونست کانورت کنه؟ اوکیی؟
اقا مگه زورت کردم من هر پستی میزنم بیای جواب بدی؟