نمایش پست تنها
قدیمی 05-01-2010, 08:40 PM   #238
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani نمایش پست ها
هنوزم میگی بهتر از 2009 بازی میکنه ؟
البته من قبول ندارم که بازی گولبیس ربطی نداشت . درسته گولبیس سعی کرد بازی کنترلی انجام بده ولی بازم به محض گیر آوردن فرصت حمله میکرد . 50 وینر زده بود تا آخرای بازی .
این که میگی هر کی بود دابل بیگل میکرد واقعا حرف خنده داریه ، اگه کسی با این کیفیتی که گولبیس سرویس زد سرویس نمیزد هیچ غلطی نمیکرد مقابل رافا
لامصب درصد سرویس های اولو ندیدی مگه ؟ همه و همه بالای 78 درصد . اونم با تمام قدرت .
با این مدل سرویس زدن خود به خود با شروع امتیاز مجبوری دفاع کنی . به نظر من که گولبیس خوب بازی کرد ولی خب هنوز رافا باور داره که توی خاک هر بازی ای رو میتونه ببره ، و تعداد خیلی کمی باور دارن که میتون رافا رو توی خاک ببرن ، و یقینا گولبیس جز اون دسته نیست .
یه چیز دیگه که توی بازی تمام حریفان رافا مشهوده ، تاکتیکی کار کردن حریفانشه که کاملا مشخصه روی بازیش کار کردن ، چند تا دراپ شات زد امروز این گولبیس ؟ با چند تا فورهند کراس کورت بکهند رافا رو نابود کرد ؟
ضعف بزرگ گولبیس علاوه بر نداشتن اعتماد به نفس ، پسیو بودن بیش از حد بکهندش بود ، بیشتر سعی میکرد دفاع کنه باهاش تا حمله ، فکر نکنم بیشتر از 10 وینر با بکهند زده باشه . هر موقع هم میخواست حمله کنه میکوبید تو در و دیوار . . . البته همین چیزاست که ما میگیم بردن رافا توی خاک احتیاج به یه بازی کامل و بی نقص داره . باید مثل امروز گولبیس سرویس بزنی ، مثل نواک بکهند بزنی ، مثل فرر روی بیس لاین قوی باشی ، مثل فدرر فورهند و دارپ شات بزنی و ...
شما که حافظه ات خوب بود، رافا مگه پارسال همه رو بیگل میکرد، بازی نزدیک مگه کم داشت؟ نه، جلوی چلا هم خیلی مسلط بازی نمیکرد و ... من رو برایند بازیهای حرف میزنم، نه رو یه بازی، رافا جلوی بردیچ و امثالهم امسال رو هارد هم کنترل بازی رو دستش میگرفت، گولبیس که عددی نیست، بردیچ یه توپ رو پسیو بازی نمیکنه، گولبیس به جز سرو چیکار کرد؟
تازه بازم تقصیر رافا بود که بازی اینقدر طولانی شد، جلوی کارلوویچ ها رو هارد، یه بریک برای کل ستش بسه، ولی امروز چیکار کرد،نزدیک 12 تا بریک پوینت هیچی به هیچی!!
اون همه رو که اشتباه گفتم، مسلما همه منظورم نبود، همون کسایی که برای رافا مشکل زا بودن منظورم بود.
اون امار وینرها، که خالص نیست، تو تو رالیها چند تا زد؟
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
8 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: