من که بالا عرض کردم منظورم جریان بازیه، برد و باخت مهم نیست.
رافا همیشه رو خاک عادت به دیکته کردن رالی ها داشت در گذشته ولی خب رو هارد نمیتونست، ولی الان بعضی وقتها بازی رو خاکشم شبیه هارد میشه، همین بازیهای 2006 و 2007 رو نگاه کن چقدر عمیق تر و با سرعت مناسب بازی میکرد، و الان چطوره، اینطوری بخواد بازی کنه همه اونایی که نام بردی میتونن مشکل درست کنن، منطورم از مشکل اینه که جریان بازی رو دستشون میگیرن و اگر ببازن به خاطر دفاع خوب رافا و عدم ثبات خودشون میبازن، برد و باخت رافا رو خاک به خصوص، چیزی رو نشون نمیده، رافا هر چقدر بد بازی کنه به علت کیفیت بالاش میتونه خیلی از بازیها رو ببره، همینطور که خودشم امسال یه چیزایی درباره تورنمنتهای خاک سال قبل خاک گفت، و قبول داشت که خوب بازی نمیکرده ولی دیدیم که چندتاشون برد.
بله رافا اگه بخواد مثل سابق با اقتدار بازی کنه روی خاک، حریفاش محکوم به شکستن، همین چند گیم دیروز که کولی خوب بازی کرد علتش چی بود؟ توپهای شورت رافا، اگه این اتفاق نیوفته که دیگه روی تور نمیتونست بیاد. اول به کیفیت ضربات رافا بستگی داره، والی کردن یه توپ شورت با والی کردن و قطع کردن یه ضربه معمولی خیلی فرق داره.
ولی همونطور که بالا گفتم قبلا روی خاک توپ شورت کمتر از رافا میدیدم که الان داریم میبینم.
حالا تازه بازی اول بود شاید زیاد گیر دادم
|