کاری نکردن یعنی چی؟ من نظرم اینه بردو و باخت و اسکورلاین لزوما جریان بازی رو نشون نمیده،
کاری کردن فقط بردن نیستش که، امروز کولشرایبر مگه کاری کرد؟ هر کی هم که بازی رو ندیده باشه و فقط امتیاز رو ببینه متوجه جریان بازی نمیشه، کولشرایبر فقط چند تا گیم خوب بازی کرد، اگه نتونست ادامه بده به خاطر عدم ثبات خودش بود بیشتر تا کیفیت رافا، . نواک خیلی جاها رو خاک پا به پا اومده و اگه نبرده هم لزوما دلایل تنیسی داشته، من منظورم رو جریان بازیه بیشتر، حرف من اینه اینا کسایی هستند که در برابر رافا قابلیتشو دارن که کنترل رالی رو دستشون بگیرن.
ضمنا من نگفتم که اونها از والی امتیاز میگیرن.
ولی از همون بیس لاین هم کم وینر نمیزنن، همه اینایی که مثال زدم به علاوه نلبندیان اصولا بازی از بیس لاین رو بیشتر ترجیح میدن، یه فرقی بین کسی مثل داویندکو و راجر هست، بله معلومه وقتی توپ شورت و مرتفع بیاد، خیلیها میرن برای والی، حتی نادال هم میره!!! داوی چه توپهایی رو والی میکنه؟ اول شروع میکنه پوینت رو Construct میکنه از بیس لاین، بازی رو دیکته میکنه، منتظر میشه یه ضربه دفاعی احتمالا شرت نصیبش بشه والی کنه، در واقع این بازی بیسلاینشه که بازی رو تورش رو هم میسازه، والی کردن اون ضربات که تاچ نمیخواد، تاچ اون والیهای فدرر که خیلی وقتها بدون توجه به ضربه حریف و حتی قبلش میاد رو تور و و ضربه تهاجمی حریف رو بلاک میکنه نه یه ضربه شل و ول تو هوا رو!!! البته منکر شرت انگلهای محشر داوی نیستما!! عاشقشونم!!
|