04-14-2010, 11:47 AM
|
|
Senior Member
سپاس: 4,906
در 412 پست 2,833 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger federer / Ana Ivanovic
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط roger-federer1
آره منم كه سرچ ميكنم ميبينم جنوبي ها زياد شدن،البته اينترنت تو شهر ما نامحدود و با سرعت بالايست،خودم كه 128دارم و يه وقتايي سرعت دانلودش در عصر به50 يا 60 ميرسه..در كل جنوبي ها از لحاظ اينترنت اوكي هستند ولي بوشهر از لحاظ تنيس اصلا خوب ني و زمين تو شهرهاي ديگه اش مث ما نيست.همين باعث افول تنيس در بوشهر و كشور شده.باور ميكنيد تو شهر ما كه البته بين سه شهر بزرگ استانه و هميشه موفق بوده شايد من و يك يا دونفر(اين دو نفرم داداشام هستن)ديگه از تنيس يه چيزايي ميدونيم و بقيه تو شهر همه من و به نام طرفدار روجر ميشناسن وهر وقت مثلا راجر ميبازه كل شهر اذيت من ميكنن!!!بله تاثير داشته هم از لحاظ ورزشي هم از لحاظ زبان.الان قديمي هاي ما بيشتر كلمات فارسي رو به انگليسي ميگن مثلا به حوله ميگن تواال!!
|
با سلام
بطور کلی نمیشه این علاقه مندی رو به چیزه خاصی ربط داد ، اما فکر کنم چون جنوبی ها خصوصا" بوشهریها بواسطه بندری بودن و طبع لوکسی که دارن به این ورزش با کلاس علاقه مند هستند ،اما من تا حالا زمین تنیس و از نزدیکم ندیدم اما از کودکی یه جفت راکت تنیس اصل که چوبی هست از آلمانیهایی که اونموقع تو نیروگاه اتمی کار میکردن از طرف داییم گیرم اومد و باعث شد یه جورایی سر از این ورزش درارم ،اما دلیل عمدش این بود از بس که طی سالیانه متمادی از اخبار ورزشی میشنیدم که مسابقات تنیس با قهرمانی فدرر بپایان رسید.
همیشه دوست دلشتم بازیشو ببینم ،اولین بازیشو خیلی دیر یعنی فینال رولند 2008 دیدم.
|
|
|