نمایش پست تنها
قدیمی 04-14-2010, 12:16 AM   #32
PowerVu
Xpelled Mentor

آواتار PowerVu

پستها: 10,227
سپاس: 35,479
در 11,020 پست 99,859 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Bryan Bros. ✔Sanaz Marand, Hingis, Evert, Black, Huber, Safina, Minella, Robson, Tsurenko, Bencic, Halep, Muguruza, Wozniacki, Siniakova, Diatchenko, Townsend, Gajdosova, Siegemund Pavlyuchenkova, Jovanovski, Gasparyan, Azarenka, Sharapova, Kirilenko, Rodionova, Lisicki, Shvedova, Goerges, Bacsinszky, Keys, Petkovic, Voegele, Rogers, Myskina, Svitolina, Makarova, Stosur, Mertens, Brengle, Strycova, Beck, Mattek, Falconi, Davis, Riske, Bertens, Dellacqua, Broady, Erakovic, J. Rae ✔Bahrami, N

اتفاقا علیرضا جان من هم مدت مدیدی هست که توی این فکرم که به چه دلیل کاربران جنوبی این فروم تنیس بیشتر از کاربران سایر نقاط ایران هستند.

گفتم شاید اینترنت در استان های جنوبی بیشتر در اختیار عموم هست که فکر نکنم درست باشه چون همه ی کشور وضع اینترنتش افتضاحه! یا مثلاً کورت تنیس بیشتر در جنوب عمومیت شاید داره اونم اشتباهه چون باز هم همه ی کشور تنیس درش غریبه! یا گفتم شاید جنوبی ها بیشتر ماهواره نگاه می کنند و اتفاقی تنیس دیده اند و علاقه مند شده اند، اونم فکر می کنم درست نباشه چون بیننده های ماهواره در تمام ایران پخش هستند و در قید مکانی خاصی قرار ندارند.

اما یه فکر دیگه ای که به سرم زد این بود که نکنه جنوبی ها چون در دهه های گذشته امریکایی ها و انگلیسی ها خیلی اونجاها بودند بیشتر از سایر نقاط کشور علاقمند به تنیس شده اند. چون فوتبال رو هم اوایلش جنوبی ها به خاطر فوتبال بازی کردن انگلیس ها در جنوب بهش علاقمند شدند گفتم شاید اینم ریشه در دیدن بازی کردن خارجی ها داشته باشه.

مثلاً چرا از استان های آذری زبان کاربر فعال نداریم یا مثلا از استان های محروم مثل ایلام و سیستان و کهگیلویه و چهارمحال و سمنان و گلستان و خراسان شمالی و جنوبی و الی ماشاء ا...

بنابراین فکر میکنم این علاقه ریشه ی قدیمی داشته باشه...

اگر دوستی نظر دیگری داره بسم ا...

PowerVu آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
10 کاربر زیر از شما کاربر گرامی PowerVu به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: