نمایش پست تنها
قدیمی 03-21-2010, 09:44 PM   #251
Mohammad_Joulaei
Former Staff

پستها: 2,205
سپاس: 4,850
در 1,728 پست 11,911 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
سلام

دوست عزیز البته من دیشب شدیدا از دست رافا عصبانی بودم و هنوزم نتونستم باختش رو هضم کنم ولی نشستم کلامو قاضی کردم دیدم انصافا رافا بازیش تو این مدت خیلی بهتر شده فقط افسوس که ما حوصله و طاقت مون کمه و زود از کوره در میریم... خود من اگرچه از بازی زیبا لذت می برم ولی اغلب اوقات نتیجه گرا هستم!!! برای من برد رافا بیشتر از اگرسیو بازی کردنش می چسبه!!! دیگه اینجوریم دیگه نمیشه کاریش کرد، من حق میدم رافا اعتماد به نفسش کم باشه و قهرمانی نیاره ولی همچنان از باخت دیشبش ناراحت هستم... همه ی اینها رو گفتم که اون قسمتی که شما گفتی پسرفت نادال رو نقض کنم رافا بازیش بهتر شده ولی نتیجه گرفتنش کمی افت کرده، که اونم با بازی های بیشتر فکر کنم بزودی نتیجه هم میگیره!!

ضمنا در مورد رنک رافا من همچنان معتقدم تا رولند گروس با تمام امتیازاتی که برای دفاع داره باز هم شانس دومیش بیشتر از جوکو و موری هست و این رو فاصله های کم این سه نفر تائید می کنه

عملكرد رافا پس رفت داشته اين شواهد رو برو از سايت atp ببين!!!!!
عزيز من رافا بعد از رم ديگه قهرماني نيورده.

مسترز بعدي مياميه كه بايد قهرمان شه كه جبران اندين ولز پارسالشو كنه كه فك ميكنم بعيد باشه!!!بعدش مونت كارلووه كه تو اون نه فدرر هست نه راديك و نه چند ستاره ديگه كه اونجا رو قهرمان شه...

بعدش اگه مث پارسال بخواد چپ و راست مسابقات رو شركت كنه واويلاست ديگه تواني برا رولن گاروس ازش نميمونه!!!!

بايد قيد بارسلونا يا مادريد يا ... رو بزنه!!!!!!!

اونوقت صحبت از رنك 2 ميكني؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش توسط Mohammad_Joulaei : 03-21-2010 در ساعت 09:48 PM
Mohammad_Joulaei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad_Joulaei به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: