نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad
بیخیال کوروش، نزدیک یک سال چیزی نبردن خیلی سخته ولی بی انصاف نباشیم رافا بازیش خیلی پیشرفت کرده، بازی دیروز اولش خوب نبود ولی اواسط بازی اکثر پوینتها زیر فورهندهای رافا میچرخید، اواخر بازی هم آمار فورهند وینرها رو نشون داد فک کنم 17 به 7 به نفع رافا بود، کی تا حالا دیده بودیم رافا بیاد درون زمین On-Rise بزنه فورهند؟ در صورتی که چند وقته شروع کرده به اینکار، این خودش خیلی عالیه. همین فورهندهای Down the Line ش که به مراتب بیشتر استفاده میکنه این روزها. تغییر جهت دادن به ضربات!! دیگه 50 بار کراسکورت نمیزنه، سعی میکنه امتیازها رو کوتاه کنه. اینا همش چیزای جدیده که بهاش هم سنگینه و داریم میدیم، ولی آینده اینطور نمیمونه ....
یه نکته دیگه در مورد رافا برام خوشحال کنندست، اینکه شده مثل بقیه تنیسبازها.
رافا معمولا قبلا یا میبرد یا اگه میباخت بدجور میباخت علی الخصوص روی هارد، ولی الان اینجوری نیست میاد یه بازی رو نزدیک میبازه، از ابتدای این فصل اول که اصلا سودرلینگ رو برد، بعد تو دوحه تا یک قدمی بردن نیکلای پیشرفت رفت، بعد تو استرالیا در بازی باخت که دست و پا بسته نبود، نمیدونم منظرومو رسوندم یا نه مثلا تو شانگهای با همین داویندکو اصلا جریان بازی طوری نبود که بگیم رافا میتونه ببره، یا مثلا یو اس اپن، اون باختها واقعا دردآور بود، رافا اصلا نمیتونست بریک پوینت بدست بیاره، ولی الان کلی بدست میاره و در کانورتش موفق نیست، الان رافا خیلی جاهای بازی به راحتی دامینیت داره بر امتیازها و عالی بازی میکنه ولی چیزی که الان به نظرم برعکس قبل دیگه نداره همون Mental Toughness که قبلا بهش شهره بود، الان وقتی بریک میشه، استرس از سر و روش میریزه بیرون، تصمیماتش اشتباه میشه، بازی دیروز، رافا با نامیدی کامل رفت تو تایبریک، چون انتظار داشت گیم آخر ایوان رو بریک کنه ولی نتونست بعد تو تایبریک نقطه عطفش همون امتیازی بود که اومد روی تور و یه والی احمقانه Deep کرد که به معنای واقعی کلمه Frustrating بود، بعدشم به قول رابی زد Safe Mode و بازی پسیو و بقیه ماجرا. اینجور عدم یکنواختی و نداشتن اعتماد به نفس، چیزای جدیدیه تو رافا که فقط میتونه با بردن تورنمنت بهش برگرده، فصل خاک در راهه و رافا اونجا حرفای زیادی برای گفتن داره ...
|
آره عزیزم
ولی شما به این مساله هم فکر کن که حریف، لیوبیچیچ بود که رافا می تونست بازیش رو دیکته کنه
به هر حال ایوان هر نکته ی مثبتی داشته باشه، تحرکش به جناحین خیلی خوب نبست و رافا با استفاده از گوشه های زمین سعی می کرد ازش امتیاز بگیره
یه مساله دیگه اینکه رافا به تنیسورهای خیلی شاخی در ایندین ولز برخورد نکرد
شاید به قول شما امیدواری هایی هم در بازی رافا وجود داره، ولی این نگرانی هم وجود داره که رافا مدتهاست تنیسور شاخی رو نبرده
فقط یه سودرلینگ، اونم در یه بازی نمایشی شکست داد
بعدش، شما چی به سرتون اومده که نزدیک باختن رافا براتون افتخار شده؟
شما به رافای شانگهای نگاه نکن، اونجا که نادال جنازه بود
نادالی که استرالیای پارسال قهرمان شده بود، امسال در سه ست پیاپی در یکچهارم نهایی می بازه، اونوقت شما میای می گی باید خوشحال باشیم که دست و پابسته نبود؟
باختهای توی یو اس اوپن و شانگهای به اون شکل رو همه می دونن که به چه دلیل بود
اما از اون زمان ماههاست که می گذره و همه از رافا انتظار دارن که خیلی بهتر شده باشه
خیلی بهتر، نه فقط اینکه برک پوینت به دست بیاره مقابل موری 
دقت کنید، شما در مورد رافائل نادال دارید صحبت می کنید
نه فلورنت سرا
چقدر انتظاراتتون پایین اومده
در مورد نکاتی هم که در مورد رافا گفتین
من بارها خودم به این مساله اشاره کردم
رافا هروقت به دردسر بیفته، و واقعا احساس خطر کنه، دوباره می شه همون زیر توپ زن سابق
تای برک دیشب رو می دیدین؟
منظور من از زیر توپ زن، دقیقا همون لحظاته
تمامی اون تغییراتی که می گین بازی رافا کرده، بهت قول میدم در یه بازی نزدیک و حساس، دوباره رنگ می بازه
مطمئنم رافا بازم به یه تنیسور شاخ بخوره، اون جوری بازی می کنه که بهش خو گرفته