Final`s Preview
Andy RODDICK vs. Ivan LJUBICIC
Ljubicic از حالا بعد از انکه وی Nadal اسپانیائی و مدافع عنوان قهرمانی را از مسابقات خارج کرد جشن گرفته است انگار که جام را برده است.
" بدون شک بهترین بازی بود که من در طول دوران بازیم بازی کرده ام ... , فوق العادست , لحظه محشریست ... , بهترین Tie-Break دوران بازیم ... "
درحالیکه Nadal عقاید دیگری داشت: " امروز ان یک اتفاق بود. این احساس من است زیرا من به اندازه کافی برای بردن جام خوب بازی می کردم. " - بعد از پایان بازی چنین گفت.
اما , امتیاز مهم بازی در Game ششم ست دوم بود هنگامی که Ljubicic بر روی سرویس خود 0/40 عقب بود اما توانست که سرویس خود را حفظ کند. بعد از ان , Nadal با دادن 7 Unforced-Error ست را به این بازیکن کروات تقدیم کرد. Ljubicic ست Decider را با یک Break شروع کرد اما Nadal بلافاصله Break را پس گرفت , این بازیکن اسپانیائی شانسهای بیشتری داشت اما در Tie-Break این Ljubicic بود که با ظربات قویتری به میدان امد. این یک برد ارزشمند برای Ljubicic است از انجائیکه وی خیلی خسته به نظر می امد , حرکاتش به جناحین در برخی لحظات ضعیف بود از انجائیکه وی زمان مورد نیاز برای اماده شدن برای ظرباتش را نداشت اما توانست بازی را ببرد.
" من دوست دارم فردا بازی را ببرم , به خاطر اینکه به اندازه یک دنیا برای من ارزش دارد. حس من واقعا مانند 2005 , 2006 است زمانی که من بهترین تنیسم را بازی می کردم و لیاقت بردن ان Masters 1000 را داشتم. فردا من یک شانس دیگر برای انکه به ان دست پیدا کنم را دارم . " - Ljubicic چنین گفت.
اما وی با رکوردی منفی در برابر حریفش پا به فینال می گذارد. Roddick در سریهای H2H با نتیجه 9-3 پیش است , 6-2 بر روی سطوح Hard اما اخرین دیدار ایندو به 2008 بر می گردد.
این بازیکن امریکائی توانست در بازی نیمه نهائی در برابر Soderling به سختی پیروز شود. بعد از 3 دوره رسیدن به مرحله نیمه نهائی این بازیکن امریکائی بالاخره یک مرحله بالاتر رفت. Roddick بازی را بهتر شروع کرد و ست اول را تنها با یک Break سرویس به پایان رسانید. وی Momentum را حفظ کرد و در ست دوم هم Break کرد اما Soderling با بردن 6 Game از 7 Game انتهائی ست را برد. Roddick ست Decider را با یک Break شروع کرد اما Soderling نتیجه را برابر کرد اما Roddick توانست Break پیروزی را در Game ششم بگیرد و بازی را بر روی سرویس خود به پایان رساند.
" بدون شک این تنها مسابقاتی در امریکای شمالیست که من نبرده ام , بنابراین من واقعا دوست دارم انرا ببرم. " - Roddick چنین گفت.
هر دو بازیکن به دنبال بردن فینال هستند. هر دو بازیکن Big-Server ند و نمایش Solid ی در Baseline دارند اما نکته مهم در این بازی Level of Fitness یست که Ljubicic در ان قرار دارد. این بازیکن کروات احتیاج دارد تا Aggressive باشد , به دنبال ظربات خود برود و امتیازات را کوتاهتر کند , قوی سرویس بزند و توپهای زیادی را برگرداند تا بتواند شانسی در این بازی داشته باشد.
وی سعی می کند به Tie-Break برود و انجا بهترین بازی خود را ارائه کند , همانطوریکه در برابر Nadal بازی کرد.