نمایش پست تنها
قدیمی 03-21-2010, 12:47 PM   #11
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
من یکی که دیگه حالم از دیدن باخت های رافا بهم میخوره!! بابا جان مصدوم میشی 4 ماه بازی نمی کنی، خب برگشتی یه ماه دو ماه سه ماه طول میکشه تا به فرمت برسی نه 60 سال!!! رافا بخواد اینطوری کار کنه و بعد از 7-8 تا قهرمانی تا یه سال جام نیاره بهتره همین الان خدافظی کنه تا اینکه هی دوران افتش برسه هی یه مدت کوتاه اوجش

هر چی فحش خانوادگیه الان دارم نثارش می کنم!! دیگه لیوبیچیچ باختن داره؟؟ اونم با اون موقعیت های طلایی که تو ست دوم داشت و میتونست بازی رو ببره اه اه اه خیلی از دست این بشر عصبانیم هی دوست ندارم سال نو رو با عصبانیت شروع کنم نمیزاره

امیدوارم اندی رادیک قهرمان مسابقات بشه تا بعد از مدت ها یه مسترز ببره!! البته از لیوبیچیچ هم بدم نمیاد خلاصه هر کی میخواد ببره الا سودرلینگ...
بیخیال کوروش، نزدیک یک سال چیزی نبردن خیلی سخته ولی بی انصاف نباشیم رافا بازیش خیلی پیشرفت کرده، بازی دیروز اولش خوب نبود ولی اواسط بازی اکثر پوینتها زیر فورهندهای رافا میچرخید، اواخر بازی هم آمار فورهند وینرها رو نشون داد فک کنم 17 به 7 به نفع رافا بود، کی تا حالا دیده بودیم رافا بیاد درون زمین On-Rise بزنه فورهند؟ در صورتی که چند وقته شروع کرده به اینکار، این خودش خیلی عالیه. همین فورهندهای Down the Line ش که به مراتب بیشتر استفاده میکنه این روزها. تغییر جهت دادن به ضربات!! دیگه 50 بار کراسکورت نمیزنه، سعی میکنه امتیازها رو کوتاه کنه. اینا همش چیزای جدیده که بهاش هم سنگینه و داریم میدیم، ولی آینده اینطور نمیمونه ....
یه نکته دیگه در مورد رافا برام خوشحال کنندست، اینکه شده مثل بقیه تنیسبازها.
رافا معمولا قبلا یا میبرد یا اگه میباخت بدجور میباخت علی الخصوص روی هارد، ولی الان اینجوری نیست میاد یه بازی رو نزدیک میبازه، از ابتدای این فصل اول که اصلا سودرلینگ رو برد، بعد تو دوحه تا یک قدمی بردن نیکلای پیشرفت رفت، بعد تو استرالیا در بازی باخت که دست و پا بسته نبود، نمیدونم منظرومو رسوندم یا نه مثلا تو شانگهای با همین داویندکو اصلا جریان بازی طوری نبود که بگیم رافا میتونه ببره، یا مثلا یو اس اپن، اون باختها واقعا دردآور بود، رافا اصلا نمیتونست بریک پوینت بدست بیاره، ولی الان کلی بدست میاره و در کانورتش موفق نیست، الان رافا خیلی جاهای بازی به راحتی دامینیت داره بر امتیازها و عالی بازی میکنه ولی چیزی که الان به نظرم برعکس قبل دیگه نداره همون Mental Toughness که قبلا بهش شهره بود، الان وقتی بریک میشه، استرس از سر و روش میریزه بیرون، تصمیماتش اشتباه میشه، بازی دیروز، رافا با نامیدی کامل رفت تو تایبریک، چون انتظار داشت گیم آخر ایوان رو بریک کنه ولی نتونست بعد تو تایبریک نقطه عطفش همون امتیازی بود که اومد روی تور و یه والی احمقانه Deep کرد که به معنای واقعی کلمه Frustrating بود، بعدشم به قول رابی زد Safe Mode و بازی پسیو و بقیه ماجرا. اینجور عدم یکنواختی و نداشتن اعتماد به نفس، چیزای جدیدیه تو رافا که فقط میتونه با بردن تورنمنت بهش برگرده، فصل خاک در راهه و رافا اونجا حرفای زیادی برای گفتن داره ...
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: