نمایش پست تنها
قدیمی 02-27-2010, 12:28 PM   #199
Rio
Roger's Fan

آواتار Rio

پستها: 3,457
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
دهنتو ببند بابا! دوستان متوجه هستید که کی بحث رو به حاشیه و توهین کشوند، پست من تحریک آمیز بود؟!!! نه بابا؟! پست تو که منو به مرحله ی مستربیت رسونده !
من اصلا مهم نیستم که بچه ها دوستی شون به خاطر من به هم بخوره ! خباثت به این میگن که تو حتی میخوای میونه ی محمد رو با نادالی ها تیره کنی!!! تشکرای تک و توک من تو این تاپیک صرفا به خاطر تنها بودن محمد تو اینجا بود!( خلاصه گفتم اگه بخوای دلایل دیگه ای هم هستن)
من به بحثا کاری نداشتم و پستی هم نزده بودم چون نمی خواستم دخالت کنم ! ممکن بود حرفی بزنم و دوستی برنجه !!! ولی تو اومدی یه ادعای واهی کردی و من وظیفم دونستم که جوابت رو محترمانه بدم . این ادعات از پایه دروغ بود و جانمازت رو آب کشیدی و تخصصت که کنایه زدنه، به نادالی انگ جناحی بودن زدی!!! دوستان بگین دروغ میگم! مگه غیر از اینه؟!!!خواستی صلح برقرار کنی، پس تشکرایی که کردی چی بودن؟! دم خروس یا قسم ابوالفضل؟!!!!
خواهشا بحث هایی نکن که پای ما هم وسط کشیده بشه ، جواب به حق زیاد دارم واست، ولی همین که دو نفر دارن دعوا میکنن برا سایت خیلی بد بوده ! اون وقت ما هم بیاییم بحث کنیم واویلا میشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rafa نمایش پست ها
خب معلومه که نمی خوای بحثا تموم بشه! تو که راست میگی اونجای آدم دروغ گو ! آخه فرومایه! به من چی میرسه که بچه ها با هم در گیر بشن!!! دیدی! کارت فقط مهمل گویی و برچسب زدنه ، حرف حساب نداری که! محمد حرف منو تأیید کرد (منظورم اون پسته) ؟!!! کجا نشون بده ببینم !!! یا نمی فهمی یا هم که خودتو به نفهمی زدی!!! تو اومدی از هرچی پست فحش که به پاور شده تشکر کردی! بعد میای میگی به خدا من دوست ندارم جو این جوری باشه ! من فقط گفتم که نه! خودتی ، فکر نکن که ما نمی فهمیم ! و دوگانه بودن افکارت رو بهت گوشزد کردم ، میگم بحث رو ادامه نده تا وضع از اینی که هست بدتر نشه!

تو اگه ذره ای شعور داشتی نمیومدی اون موقع اون پست رو بزنی!
من نمیدونم انگیزه ات چی هست؟!
ولی مطمئن هستم بخاطر صلاح فروم نیست.
من چون از پست تو تشکر نمی کنم جناحی ام؟!!
خوب این بخاطر شخصیت بی ارزش ات هست نه بخاطر نادالی بودنت!!
من بارها گفتم که نادال دیگه رقیب فدرر نیست و هواداراش هم برای
ما دشمن نیستند ولی تو بیشعور هستی و نمی خواهی این بحث و جدل
فراموش بشه.
تو اینقدر نمی فهمی که وقتی برات مجله هم میذارم میایی گوشه کنایه
میزنی حالا تو منظورت خیره و من شر هستم؟!!
نفهمی خودت رو بحساب دیگران نذار!
تو صد سال دیگه هم نمی بینی من ازت تشکر کنم پس برو بمیر!
هر غلطی هم اینجا بکنی با جواب دندان شکن تر روبرو میشی.
من از کسی که تشکر میکنم شخصیتش برام مهمه.
تو لیاقت تشکر نداری باید بری گم بشی!
تا اینجا بحثها و توهینها میخواست جلوش گرفته بشه تو ناراحت شدی!
بد بخت حقیر اگه بین نادالی ها و فدرری ها دشمنی باشه بتو چی میرسه؟!!
انسان باش بچه جان تو مثلا دانشجو هم هستی؟!!
واقعا تاسف میخورم امثال تو با این درک پائین دانشجو باشن.
Rio آنلاین نیست.  
3 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Rio به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: