02-27-2010, 07:27 AM
|
|
Rafa's Fan
سپاس: 14,619
در 961 پست 7,461 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Rafa Nadal ====================== Tomas Berdych | Davood Ferrer | Tommy Haas | Richard Gasquet | Mardy Fish | G.Dmitrov | Awesome Serena | Sloane Stephens | Bethanie Mattek-Sands | Flavia Penneta | Kerber | Kvitova
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rio
بابک جان اصلا مشکل این مسائل نیست.
یه تک و توکی هستن که دوست ندارن فضای سایت دوستانه باشه.
همیشه میخوان تنش باشه و بچه ها با هم درگیر باشن.
میخوان تو سایت دسته بندی باشه.
رئیس اگه بفکر تلطیف فضای سایت هست باید حساب خودش رو از
این تعداد انگشت شمار جدا کنه.
درست موقعی که ما سعی میکنیم رفاقت ها محکمتر بشه میان
یه پست تحریک آمیز میزنن.
ای کاش این کار فقط از روی نفهمی بود!
ولی خباثت انگیزه این پستهای این تیپی هست.
|
دهنتو ببند بابا! دوستان متوجه هستید که کی بحث رو به حاشیه و توهین کشوند، پست من تحریک آمیز بود؟!!! نه بابا؟! پست تو که منو به مرحله ی مستربیت رسونده !
من اصلا مهم نیستم که بچه ها دوستی شون به خاطر من به هم بخوره ! خباثت به این میگن که تو حتی میخوای میونه ی محمد رو با نادالی ها تیره کنی!!! تشکرای تک و توک من تو این تاپیک صرفا به خاطر تنها بودن محمد تو اینجا بود!( خلاصه گفتم اگه بخوای دلایل دیگه ای هم هستن)
من به بحثا کاری نداشتم و پستی هم نزده بودم چون نمی خواستم دخالت کنم ! ممکن بود حرفی بزنم و دوستی برنجه !!! ولی تو اومدی یه ادعای واهی کردی و من وظیفم دونستم که جوابت رو محترمانه بدم . این ادعات از پایه دروغ بود و جانمازت رو آب کشیدی و تخصصت که کنایه زدنه، به نادالی انگ جناحی بودن زدی!!! دوستان بگین دروغ میگم! مگه غیر از اینه؟!!!خواستی صلح برقرار کنی، پس تشکرایی که کردی چی بودن؟! دم خروس یا قسم ابوالفضل؟!!!!
خواهشا بحث هایی نکن که پای ما هم وسط کشیده بشه ، جواب به حق زیاد دارم واست، ولی همین که دو نفر دارن دعوا میکنن برا سایت خیلی بد بوده ! اون وقت ما هم بیاییم بحث کنیم واویلا میشه!
|
|
|