02-26-2010, 03:19 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 4,547
در 3,416 پست 18,618 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu
چی شد؟ حسابمو از کی باید جدا کنم؟ سهیل جان شما که خودت میگفتی پاور شوخی کرد و نباید اون پستشو جدی گرفت؟ کلی اینجا با هم شوخی کردید و اسمایلی به هم قرض دادید!!!
بعد این تعداد انگشت شمار فقط هم تو نادالی ها هستند؟
سهیل جان رفاقتها وقتی محکم میشه، کل کلهای راجر و رافا فقط در بحث های تنیسیه بین این دوتا بمونه و فراتر نره، نه اینکه چون من نادالیم همه نادالیها چشم بسته ازم در هر پستی تشکر بکنند و بالعکس.
صد البته همه فدرریها اینجوری تشکر نمیکنند و البته همه نادالیها هم همینطور، ولی تو همین تاپیک بعضی از دوستان توضیح دادند چه جوری تشکر میکنند، و صد تا سال بعد هم هیچ تغییری در روششون ایجاد نمیکنند و بهش افتخار هم میکنند و ازش به تجدید بیعت تعبیر میکنند!! تو گویی ما اینجا دشمن خونی هستیم و مدام در حالت جنگیم!!
اینکه بخوایم یه گروه رو منزه از هر اشتباهی فرض کنیم و اون یکی رو سراسر اشتباه اصلا و به هیچ وجه درست نیست. مسلما اگه اشتباهی هست در هر دو گروه هست.
همون مسئله آشغال، بعضی از طرفدارای دو آتیشه فدرر هم اذعان دارند، درست نیست ولی شما قبول کردید؟ حالا به منظور اصلی شما از اون کلمه کاری ندارم، هر کی بیاد تو فروم عمرا اون منظور مورد نظر شما رو برداشت نمیکنه کما اینکه خود فدرریها هم بعضا متوجه منظور شما نمیشند، همین نمونه اخیر، شایان چه برداشتی کرد؟ خب تنش از همینجا به وجود میاد دیگه، یه پستی زد و اونو به فدرر نسبت داد، هیچکدوم از طرفدارای رافا ازش تشکر نکردند (تا این لحظه که من دارم این پست رو میزنم) ولی جوابهای خودتون رو ببینید، خودتون قضاوت کنید کدوم رفتار تنش زاست؟!
من یک مثال زدم چون متاخر بود، از این طرف هم صد در صد شما مثالهایی در رابطه باهاش دارید، شکی نیست. ولی نیایم خودمون رو خوب جلوه بدیم بقیه رو بد.
|
محمد جان حرف شما در مورد اینکه مرز بندی ای نباشه حرف من هم هست.
من هم هیچوقت نمی گم همه فدرری ها بی نقص هستن و همه رافایی ها
مقصر هستند.
ولی بعضی مسائل رو بقول شما میشه راحت مرزش رو تشخیص داد مثل
نژادپرستی و بعضی مسائل رو نمیشه.
من هم با آشغال خطاب کردن به هر تنیسوری موافق نیستم.
حالا اگه تو کل کل گفته باشیم بذار بحساب همون مواردی که از طرف دیگه هم
زیاده. من دارم از روابط جدی صحبت میکنم.
اینجا بحث زیاد شد و من به سهم خودم سعی کردم کار بالا نگیره.
پستها هم هست.
ولی محمد جان مواظب باش هر کس آواتارش رافا بود حتما دوست شما نیست.
من دارم میبینم بعضی ها نمی خوان این بحثها ختم به خیر بشه.
شما هم الان عصبانی هستی ولی وقتی آروم شدی به حرفهای من فکر کن.
برای من اصلا مهم نیست که شما یا کس دیگه ای طرفدار کی هست.
من با هر کس مطابق با شخصیت خودش رفتار میکنم.
به حرفهای من فکر کن.
این مرز بندی رو بشکنیم.
|
|
|