نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rio
بابک جان اصلا مشکل این مسائل نیست.
یه تک و توکی هستن که دوست ندارن فضای سایت دوستانه باشه.
همیشه میخوان تنش باشه و بچه ها با هم درگیر باشن.
میخوان تو سایت دسته بندی باشه.
رئیس اگه بفکر تلطیف فضای سایت هست باید حساب خودش رو از
این تعداد انگشت شمار جدا کنه.
درست موقعی که ما سعی میکنیم رفاقت ها محکمتر بشه میان
یه پست تحریک آمیز میزنن.
ای کاش این کار فقط از روی نفهمی بود!
ولی خباثت انگیزه این پستهای این تیپی هست.
|
چی شد؟ حسابمو از کی باید جدا کنم؟ سهیل جان شما که خودت میگفتی پاور شوخی کرد و نباید اون پستشو جدی گرفت؟ کلی اینجا با هم شوخی کردید و اسمایلی به هم قرض دادید!!!
بعد این تعداد انگشت شمار فقط هم تو نادالی ها هستند؟
سهیل جان رفاقتها وقتی محکم میشه، کل کلهای راجر و رافا فقط در بحث های تنیسیه بین این دوتا بمونه و فراتر نره، نه اینکه چون من نادالیم همه نادالیها چشم بسته ازم در هر پستی تشکر بکنند و بالعکس.
صد البته همه فدرریها اینجوری تشکر نمیکنند و البته همه نادالیها هم همینطور، ولی تو همین تاپیک بعضی از دوستان توضیح دادند چه جوری تشکر میکنند، و صد تا سال بعد هم هیچ تغییری در روششون ایجاد نمیکنند و بهش افتخار هم میکنند و ازش به تجدید بیعت تعبیر میکنند!! تو گویی ما اینجا دشمن خونی هستیم و مدام در حالت جنگیم!!
اینکه بخوایم یه گروه رو منزه از هر اشتباهی فرض کنیم و اون یکی رو سراسر اشتباه اصلا و به هیچ وجه درست نیست. مسلما اگه اشتباهی هست در هر دو گروه هست.
همون مسئله آشغال، بعضی از طرفدارای دو آتیشه فدرر هم اذعان دارند، درست نیست ولی شما قبول کردید؟ حالا به منظور اصلی شما از اون کلمه کاری ندارم، هر کی بیاد تو فروم عمرا اون منظور مورد نظر شما رو برداشت نمیکنه کما اینکه خود فدرریها هم بعضا متوجه منظور شما نمیشند، همین نمونه اخیر، شایان چه برداشتی کرد؟ خب تنش از همینجا به وجود میاد دیگه، یه پستی زد و اونو به فدرر نسبت داد، هیچکدوم از طرفدارای رافا ازش تشکر نکردند (تا این لحظه که من دارم این پست رو میزنم) ولی جوابهای خودتون رو ببینید، خودتون قضاوت کنید کدوم رفتار تنش زاست؟!
من یک مثال زدم چون متاخر بود، از این طرف هم صد در صد شما مثالهایی در رابطه باهاش دارید، شکی نیست. ولی نیایم خودمون رو خوب جلوه بدیم بقیه رو بد.