نمایش پست تنها
قدیمی 02-25-2010, 03:31 PM   #165
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
آخه ......... هر چی به تو هیچی نمیگم، فکر میکنی آدمی؟
تو داری شکایت میکنی چرا حرفای خصوصی رو اینجا میگم؟!! تو؟ !!!!!!!!!!
بقیه گفتن، چون دلیلشو نمیدونستن، منم دلیلشو گفتم، تو استاد حرف خصوصی رو تو جمع گفتن هستی، بعد شکایت میکنی؟ ببند اون دهن کثیفتو.
تو وقتی میبینی اشتباه کردی حرفات میشه شوخی، هزاران مورد وجود داره، داشتی در مورد کیا موتورز جدی حرف میزدی وسط بحث با فرید دیدی خیلی مسخرست گفتیه شوخیه، داشتیم هیئت مدیره تشکیل میدادیم، همه قبول کردن، تنها تو گفتی چرا کوروش هست باید حذف بشه، من با کوروش صحبت کردم،قبول کرد کنار بکشه، بعد گفتم کوروشم کنار کشید اومدی گفتی شوخی کردم، اصلا من نمیخوام و .....

در مورد تهران هم اون مثال بود و کاملا به من هم ربط داشت، سعید گفت که با من رفیقه ولی تو مسائل تنیسی جناجی تشکر میکنه، من گفتم اوکی مثال اوردم، که این پستهای من اصلا تنیسی نیست و تو با اینکه حرف منو قبول داشتی تشکر نکردی، اصلا تشکرش مطرح نیست، مگه نمیگی رفیق منی، چرا به پستی که با خیلی از قسمتهاش موافقی و چون بر علیه میلاده، و هیچ ربطی به تنیش و راجر و رافا نداره تشکر نمیکنی؟ چرا نمیزاری حق به حقدار برسه؟ چرا حمایت غلط میکنی؟
بعد براش مثال زدم من تو رفاقت با تو کجا کم گذاشتم؟ تو خارج از دنیای تنیس، داشتی میومدی تهران دیدم میلاد اونجوری گفته سریع گفتم بیای خونه ما، اینو مثال زدم، حق ندارم بدونم؟ چه هیزم تری به تو فروختم که دشمن درجه یک منی؟

آقا من اشتباه می کنم حرفای خصوصی رو می گم، تو چرا این اشتباه رو می کنی؟
من آدم بد، گفتم که من آدم بدیم
تو که خوبی چرا اینکار رو می کنی؟

در مورد کیا موتورز اگه حرف من رو قبول ندارین، می تونین از افشین بپرسین که شوخی بود یا جدی
در مورد اون قضیه کوروش هم می گم که شوخی کردم، نمی خواستم به هر دلیلی توی هیئت مدیره باشم و اون دلیل رو تراشیدم
پشت تلفن هم گفتم آقا اشتباه کردم اگر اون دلیل رو گفتم، عذر می خوام

نه، اصلا اون قضیه تهران به تو ربط نداشت و دلیلی نداشت اینجا مطرح بشه
مسئله ای بود بین من و سعید
عملا اومدی گفتی دوس جون جونیت اون جوری فت
مثلا خواستی بین مارو به هم بزنی
زهی خیال باطل آقای حسود

milad28235 آنلاین نیست.  
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: