نمایش پست تنها
قدیمی 02-25-2010, 02:09 PM   #154
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saeedzr نمایش پست ها
قسمت قسمت جواب میدم

1-میلاد داره میگه که متهم شده به رئیس بازی رو زورگویی که من باهاش موافقم
2-با بعضی از نکات پست تو هم موافقم
ولی این نقل قول رو از خودم ببین:

که خوب تفاوت شخص میلاد با شخص تو برای من در اذهان عمومی هم کاملا معلومه
پ.ن:
از پست آخرت هم تشکر کردم
چون سعی کردنت در به چالش کشیدن من قابل تحسین بود
همچنین گفتم یکم به تو هم بماسه

1. ذره اي انصاف، تمنا ميكنم،فقط يك بار! من كي به ميلاد گفتم رئيس بازي درمياري به جز اين مورد كه با فريد كرد؟
ميلاد سعي ميكرد منو رئيس جلوه بده و اينجوري منو محدود كنه، در صورتي كه خودش با اينكه اسم ادمين زيرشه رو كارمند جلوه ميداد كه فحشهاش رو توجيه كنه.
چند بار به من گفت تو رئيسي نميتوني فحش بدي حرفت خط مشيه سايته، ولي من ميتونم چ.ن كارمندم، اين حرف منطقيه؟
حالا من نميتونم بگم من رئيس نيستم؟! رئيس تويي كه زير اسمت ادمين نوشته نه من!! تازه همين فروم فاندر هم من ننوشته بودم، همين آقا كه ميگه من بچه نيستم قهر نميكنم، قهر كرد و گفت اگه رنگت و نوشته زير اسمتو عوض نكني من نميام!!

حالا زور نداره من رئيس بشم اينجور جاها؟

2. در چند پست پيش به رفافت با من اشاره كردي، و گفتي سر مسائل اين دو تنيس باز با هم كل داريم، ولي اين پستاي من هيچ ربطي به تنيس اصلا نداشت، باز جناحي تشكر كردي، پس معلومه هيچ رفاقتي با من نداري، فقط خواهش ميكنم بس كن ديگه.

ببين تشكر كردن تو براي اينكه اين احساس رفاقت رو تو با داشتم، برام مهم بود ولي ديگه نيست چون واقعا تو به هيچ رفاقتي عقيده نداري.
براي خودم متاسفم، من كي كجا به شما چه هيزمي تري فروختم، چه بي احترامي كردم؟
داشتي ميمومدي تهران همين رفيق جون جونيت گفت حال ندارم بياي پيشم، حالم از اين حرفا بهم ميخوره كه اينجا مظرح بشه، ولي واقعا به حال خودم گرم ميگيره كه چرا اينطور با من دشمني، اين بار اول نيست كه قلب منو ميشكوني ....
Mohammad آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: