نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235
نه اصلا اینطور نیست
شماها کاملا محق هستید که از رافا بدتون بیاد
مثلا من هرگز به خشایار این حرفایی که به تو و پاور زدم رو گفتم؟
هرگز!!
چون او خباثتی توی وجودش نیست
حرف مفت نمی زنه
حرفهایی که تو بر علیه راجر و هواداراش انجام دادی، هرگز از ذهن من یکی که پاک نمی شه
عوضی هستی، به خاطر همه ی اون کارهایی که پس از قهرمانی راجر در رولند و ویمبلدون و .. کردی
اون حرفها پس از بازی با داویدنکو، پس از بردن جایزه استفان ادبرگ، گفتن این جمله که راجر خیلی وقته که تموم شده س ....
|
تو كي هستي كه بخواي ميزان خباثت براي ما تعيين كني؟
عوضي سرتا پاته، تو مثل آدم نميتوني صحبت كني؟ از نظر من تو شايسته هزاران هزار فحش و ناسزايي، نظر خودمه براي خودم محفوظه حق اينو ندارم بيام نظر شخصيمو تو جمع با فحش بدم كه. نظر من وقتي محترمه كه با ادب زده بشه نه با فحش.
الان هم نميخواد از خشايار مايه بزاري، ميزان نفرتی كه خشايار از فدرر داره من ندارم، هيچ ايرادي هم نداره نظرشه، از امضاشو اينكه هميشه در انتظار باخت فدرره تا ....
آقا من وقتي داوي به راجر باخت، ناراحت شدم، اين نشانه خباثته؟ به تو ربطي داره؟ همون موقع بهت گفتم، وقتي رافا به موري باخت اينقدر ناراحت نشدم كه داوي باخت، چون هيچ دليل تنيسي براش پيدا نكردم، اصلا به تو چه ربطي داره؟
آقا من به اين 6 7 باري كه اين جايزه استفان رو به راجر دارن اعتراض دارم، اين خباثته؟ به تو ربطي داره؟ يعني همه جوره بايد راجر رو تقديس كنم، نكنم ميشم خبيث؟
از نظر من يه زماني راجر تموم شده بود، بعدا معلوم شد من اشتباه كردم، اين خباثته؟ اصلا به تو ربطي داره؟
از اينكه بعد از رولند از رافا اسم نبرد ناراحت شدم، همون موقع قبول كردم و معذرت خواستم كه بلافاصله نبايد بعد از برد راجر ميگفتم و از صميم قبل معذرت خواستم، اون نظر منه و صد سال ديگه هم نظرم همون، چون وقتي تورنمنتي رو ميبري كه حريف اصليت و مالك چند سالش نيست، يه نظر من جا داره ازش اسم ببري، رافا هم تو ويمبلدون فينال رو بدون راجر ببره، اگه نگه من بهش اعتراض ميكنم.
همه اينا حق منه و به تو هيچ ربطي نداره. هر وقت هم اشتباه كردم گفتم.
من بعد از استراليا اومدم نظرمو گفتم، ايهاالناس اون چه ايرادي داشت؟ شما كه خودتون بوديد، اينكه بگم اندي اگه خودشو پيدا ميكرد بازي از يك طرفگي درمياومد، سم پاشيه، اصلا نظر من سرتا پا غلط، به تو چه ربطي داره كه روش اسم ميزاري.