سلام
من حتی 2000 سال دیگه هم بگذره نمیتونم اون صحبت های ..... رو فراموش کنم ! حتی فکر کردن به اون جملات به شوخی هم اصلا جالب نبوده و نیست! این یعنی اینکه اصلا خوب نیست ادم حرفی بزنه که 100 % از روی
نفرت و بد بینی به شخصی باشه و بعد بیاد چهار تا عکس بزاره و ...!! ( حتی به شوخی در صورتی که من اینجور فکر نمی کنم!) و هنوز هم بر صحبت هام در پست های قبلی پافشاری می کنم،
حسن نیتتونم!! امیدوارم دیگر دوستان راجری ( در صورتی که تونستند!!!) قبول کنند!
در مورد بحث های بین آقا میلاد و رئیس باید دو نکته رو بگم!

اول به میلاد : به کار بردن خیلی کلمات حتی اگر از نظر شما شوخی تلقی بشه شاید از نظر دیگه اینطور نباشه. پس زمانی که ما صحبتی می کنیم باید به عرف توجه داشته باشیم و نه نظر شخصی . برای مثال کلمات به کار برده شده در امضای شما ( هر چند که چندین بار اشاره کردید که به جهت شیوه بازی نادال هست نه شخص خودش) ولی خوب اولا همه کس این رو نمیدونه و دوما فکر نمی کنم صد در صد برای اون باشه

من خودم از طرز بازی رافا اصلا و ابدا خوشم نمیاد و حتی بدم میاد ولی خوب فقط همین رو میگم و این نظر شخصی هست. ولی اینکه با به کار بردن الفاظی بخوام پامو فراتر از این قضیه بزارم و توهین کنم ، همونطور که بزرگان گفته اند توهین ، توهین میاره و باید منتظر باشم که طرف مقابل هم به بازیکن مورد علاقه من توهین کنه و چون تحمل چنین چیزی برای من یکی ممکن نیست پس اینکار رو نمی کنم.
در مورد رئیس: اولا نظر دوستان رو قبول ندارم در مورد رئیس بازی و ...! چه خوب بود اعمال مدیریتی همانند بعضی انجمن ها توسط ایدی همچون ادمین یا .... انجام میشد. ولی محمد آقا با نام کاربری دیگری نظرات شخصی خودشون رو بیان می کردند تا دوستان چنین حسی پیدا نکنند . در کل من چنین حسی رو نسبت به ایشون ندارم!
و یک نکته مهم تر که انتقاد من هم هست. آقا محمد عزیز، میدونید اصلا جالب نیست که مثلا مکالمات تلفنی یا دو نفره رو که دیگران اطلاعی از اون ندارند حالت عمومی پیدا کنه !! این اصلا خوشایند نیست حتی زمانی که طرف مقابل هر چند به اشتباه سخنان نادرستی میزنه کار بسیار نادرستی است این کار!( اگر اشتباه نکنم چندباری از شما چنین صحبت هایی رو دیده بودم.)
این ها نظرات من بود در مورد حوادث اخیر!!

به غیر از بخش اول، بقیه اش رو خیلی جدی نگیرید!