نميدونم اين بحث ها از حرف هاي من كش پيدا كرد يا قرار بود ادامه پيدا كنه
چندتا مطلب هست كه لازم ديدم بگم :
محمد چرا تو ناراحت ميشي وقتي بهت ميگيم رئيس و ازت توقع داريم كه بحث ها رو كنترل كني؟
من بشخصه از ميلاد هيچ وقت اينو توقع ندارم چون نوع برخوردش مشخصه (ميلاد رو نام بردم چون صريح هست منم مثل خودش صريح صحبت ميكنم) و بقيه مدير ها هم رفتار هاي خاص دارن
اما محمد تو يه فرقي داري تو بيشتر بحث ها شركت ميكني و منطقت رو بيشتر از احساست دخيل ميكني
من از تو توقع رئيس بازي ندارم بيشتر توقع ريش سفيدي دارم كه بحث ها رو ختم به خير كني يا تا يجايي كه اومد كاتش كني پس چون همه بچه ها با تو دوست هستن . و وقتي شما مياي پاي صحبت پاور عزيز تشكر ميزني قابل قبول نيست حتي اگه طنز آميز گفته باشه چون بعد از بقيه صحبت هاش يه تذكر كوچيك هم بهش ندادي ، من از همه مدير ها اينرو توقع دارم با اينكه رفتار مشخص دارن اما از شما بيشتر و منطقي تر
من دقيقا منتظر اون برخورد ميلاد بودم اما شايد اگه بقيه دوستان بدون جواب نميزاشتن و تذكر مي دادن و اين آقا هم به بيراهه نميزد الان اينجا نمي رسيد اينرا من سو مديريت ميبينم نا از شما فقط از آقا كوروش كه توهين هاي ايشون رو نميبينه و ميگه بقيه توهين كردم از ميلاد كه با اين لحن فحش ميده از سعيد كه جانب داري ميكنه
همه خوب ميدونيم قضيه چيه اما مثله بچه ها شديم
سهيل راست ميگي ميشد بدون جواب گذاشت اما يكبار دوبار خود آقا پاور بايد يكم هم منطق خرج كنه اين اوج بي منطقي ايشون هست كه ميخواد متشنج كنه فروم رو .
محمد و بقيه مديران تا وقتي شما بخواين فقط با حرف زدن برخورد كنين همين بسات وجود داره و روز به روز بيشتر ميشه اين دعوا ها
من چندمين باره دارم ميگم يه فكري بكنين
شايد برخورد بهتر باشه يا اينكه يه تاپيك واسه دعوا بزنين و وقتي تاپيكي به حاشيه ميره سريع به اونجا انتقال بدين ،اين امتياز دادن رو هم من گفتم خوبه چون به هر حال شايد امتيازات منفي باعث بشه بچه ها بيشتر دقت كنن ،من نكوهش رو بيشتر مي پسنديدم اگه مي بود چون واسه همه مشخص ميشد كه كدوم رو قبول نداره و اگه مثل سپاس زيره نام آيدي قرار مي گرفت بيشتر دوستان دقت ميكردن كه كي داره بيشتر بي ربط ميگه
البته اگه دوستان نخوان بي منطق باشن
شايد ميلاد بگه من از نصيحت خوشم مياد اما من دوست دارم جمع دوستانه باشه با افكاره متناقض و نه متشنج
|