نمایش پست تنها
قدیمی 02-23-2010, 03:09 PM   #77
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
نه سهيل جان، بيخودي خطي بين كاربر عادي و من و هر كس ديگه كه اينجا رنگيه نكش، اگه من رنگيم چون مسئوليتي تو اين فروم دارم، وگرنه هرگز هيچ فرق ديگه اي نميبينيم، اين اولين اصل منه.
اون حرف تو براي كسيه كه وسط كل كلش يهو ابزار مديريتي رو ميكنه و ميگه هر كاري دلم ميخواد ميكنم، بله اون آدم بايد خودشون كنترل كنه، تازه زير اسم من رئيس نوشته نشده هيچ ادعايي در اين زمينه وجود خارجي نداره، اينجا كسي كه ادعاي رياست داره و وقتي ديد من "Administrator" رو به "Staff Team" تغيير دادم، با عصبانيت به من زنگ زد و گفت چرا نوشته زير اسم منو عوض كردي، بايد ادب داشته باشه، خودتون شاهديد من اينجا به هيچكدوم از اعضاي فروم هيچ گونه توهيني هرگز نكردم مگر همين ميلاد كه بارها و بارها ازش خواهش كردم، توهين نكنه ولي ديدم ظزفيتشو نداره گفتم باهاش مثل خودش رفتار كنم، بلكم شايد فهميد.
تو آيتي هم بقيه بچه ها ميتونند شهادت بدند كه آيا من به كسي چيزي گفتم يا نه.

اتفاقا شما با کاربرهای عادی فرق داری
کارهای شما معرف سیاست کل سایته

در مورد اون قضیه که می گی وسط کل کل ابزار مدیریتی رو می کنه قبلا هم گفتم که بخاطر اعتراض یکی از کاربرها که می گفت این بحثها چه ربطی به تاپیک داره، و بعلت اینکه بحثمون اصلا حول استرالیا نبود، موضوع رو انتقال دادم
اصلا نیومدم پستی رو پاک کنم
فقط برای ایجاد نظم اون کار رو کردم
و بعدش هم گفتم اگه به جناب فرید برخورده عذرخواهی می کنم، ولی نیتم خدا شاهده خیر بود
عرض کردم بریم اونجا ادامه بدیم تا تاپیک استرالیا بی جهت شلوغ نشه

من ادعای ریاست دارم؟

همینجا رسما استعفای خودم رو می دم تا فکر نکنیم خیلی عشق ریاست هستم

تو خودت هم ادب نداری
باز هم می گم
توهین انواع مختلفی داره
تو با سمپاشی هات بارها و بارها به همه ی هوادارهای فدرر توهین کردی
اونجا که در اوج خوشحالیشون در رولند گاروس اومدی خوشحالیشون رو خراب کردی
اون توهین تو از همه ی توهینهای من بزرگ تر بود

باز هم می گم
همینجا استعفای خودم رو اعلام می کنم تا کاربرها خدای نکرده فکر نکنن نفعی به ما می رسه از مدیریت توی این سایت

والسلام

milad28235 آنلاین نیست.  
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: