نه سهيل جان، بيخودي خطي بين كاربر عادي و من و هر كس ديگه كه اينجا رنگيه نكش، اگه من رنگيم چون مسئوليتي تو اين فروم دارم، وگرنه هرگز هيچ فرق ديگه اي نميبينيم، اين اولين اصل منه.
اون حرف تو براي كسيه كه وسط كل كلش يهو ابزار مديريتي رو ميكنه و ميگه هر كاري دلم ميخواد ميكنم، بله اون آدم بايد خودشون كنترل كنه، تازه زير اسم من رئيس نوشته نشده هيچ ادعايي در اين زمينه وجود خارجي نداره، اينجا كسي كه ادعاي رياست داره و وقتي ديد من "Administrator" رو به "Staff Team" تغيير دادم، با عصبانيت به من زنگ زد و گفت چرا نوشته زير اسم منو عوض كردي، بايد ادب داشته باشه، خودتون شاهديد من اينجا به هيچكدوم از اعضاي فروم هيچ گونه توهيني هرگز نكردم مگر همين ميلاد كه بارها و بارها ازش خواهش كردم، توهين نكنه ولي ديدم ظزفيتشو نداره گفتم باهاش مثل خودش رفتار كنم، بلكم شايد فهميد.
تو آيتي هم بقيه بچه ها ميتونند شهادت بدند كه آيا من به كسي چيزي گفتم يا نه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rio
شما بعنوان رئیس و مسئول مستقیم سایت نباید تو بازی فدرر - نادال
بقیه بچه ها وارد بشی و در مقابل هر پستی واکنش نشون بدی!
فضای سایت خیلی کل کلی شده.
|
سهيل جان ممنون ميشم از اين به بعد با مصداق صحبت كني، من كي و كجا تو هر بحث رافا و راجري وارد شدم؟ من فقط از يه پست قدرت تشكر كردم، به همون علتي كه خودت تشكر كردي، اصلا توش توهيني نبود، يه سري جمله طنز بود، من اصلا نميفهمم چرا دوستان به هوچي گري ميپردازند؟!
تو تاپيك استراليا هم اصلا بحث رافا و راجر نبود، اومدم گفتم راجر در هر حالت بهتر از موري بود ولي اگه موري كمي خودشو پيدا ميكرد بازي كمتر يه طرفه ميشد، كه اقايون برنتابيدند، غير از اين بود؟