نمایش پست تنها
قدیمی 02-23-2010, 02:32 PM   #72
milad28235
Former Staff

آواتار milad28235

پستها: 4,573
سپاس: 12,363
در 4,450 پست 29,183 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: چه کسی جز افسانه ی بی تکرار؟؟!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
ببین سهیل باز حرف خودت رو میزنی، من گفتم رافا اینجوریه، تازه نگفتم فقط به خاطر تماشاگر اینکارو میکنه اون یکی از دلایلشه، بعضیا مدلشون اینطوریه تو تیم محلشون بازی کنند موقع بازی فقط به برد فکر میکنند، من اصلا به غلط و درستش کاری ندارم، روح ورزش اینجوری حکم میکنه، ولی تو این دنیا که دیگه برای اینچیزا تره هم خرد نمیکنن، بله از نظر من حرکت تختی وقتی میبینه حریفش دستش مصدومه، تو ورزش حرفه ای غیر منطقیه، از نظر من، ولی تختی به چی فکر میکرد، ما به چی! من اصلا کار به درست و غلط قضیه ندارم، گفتم رافا اینجوریه، تازه شما از کجا میدونی رافا خودشو تو بارسلون کشت؟ هر کی تو زمین بدوه میشه کشتن؟

من نمیدونم شما سر چی بحث میکنید، اومدی میگی چون رافا حالا به غلط برنامه ریزی کرده پس ما بهش بگیم شاسکول ایرادی نداره، ولی خودت بهتر از هر کسی میدونی توجیه ت کاملا غیر منطقیه، اصولا برای هر فحشی یه علتی هست، من به یکی بگم "احمق" یه علتی داشته، طرف از نظر من یه عملی انجام داده که احمقانه بود، حالا درسته من بیام بلند به طرف بگم، "احمق"؟؟! شما فحش دادن رو اینجوری توجیه میکنید؟

نه، اصلا رافا بخاطر تمااشگرها اون کار رو نکرد
طمع کرد
دید داره همه ی تورنمنتهارو درو می کنه، فکر کرد هیچ مشکلی پیش نمیاد و سعی کرد تا می تونه امتیاز جمع کنه
ربطش نده به تماشاگرا

رافا مدل بازیش اینجوریه که توی همه بازیهاش خودش رو جر می ه
توی بارسلون هم همین جوری بود
بازیها پخش مستقیم بود دیگه، همه هم دیدیم
بله، هر کی به سبک رافا توی زمین بدوه می شه کشتن

بله، تو هم بارها به من بلند توهین کردی، مگه نکردی؟
همچین می گه انگار خودش هرگز دست از پا خطا نمی کنه
اون توهینی که به هوادارهای راجر پس از رولند گاروس کردی، هرگز از یاد و خاطره ی هوادارهای راجر پاک نمی شه که چقدر کثیف و ناجوانمردانه بود
milad28235 آنلاین نیست.  
7 کاربر زیر از شما کاربر گرامی milad28235 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: