نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad28235
|
آخه چه لزومي داره من همچين خالي ببندم؟ من اصلا ياد اين نظر سنجي نبود، يادمه محمدجولايي يه نظر سجي ديگه زده بود شايد تو آيتي بود كه خيلي نا اميد كننده بود درباره راجر، فكر كردم اونو ميگي. آخه تو كي هستي كه بخوام برات خالي ببندم؟
نقل قول:
نه دوست من
شما شاید مطمئن نبوده باشی
ولی دوستانت همگی با اطمینان صحبت می کردن
تاپیکش هم هست، همه می تونن برن بخونن
نخیر
ما فعلا خیلی از تنیسور در پیتی شما جلوتریم
و می خوایم این موضوع رو هر روز به رخ شما بکشیم و بکوبیمم توی سرتون
هر وقت شما هم به انقدر افتخار رسیدید، صحبت کنید
فعلا که هیچی نیستین
|
بدبخت همين الان داري توهين ميكني، خوبه مثل تو رفتار كنم؟
بارها گفتم من دارم درباره خودم حرف ميزنم نه كس ديگه.
خب نشون دادي كه اون مقدار اندك مغر توي سرت هم كافيه كه بفهمي اون كارت فقط براي كل كل و بچه بازي و تو سر كوبيدن، ديگه بيش از اين لازم نيست تاكيد كنم، همه فهميدن ....
همون برو پست اول من در اون تاپيك رو ببين و خجالت بكش، حيا كن.
نقل قول:
بهمن جون حال کردی چه سریع جواب دادم؟
به نظر من باید تا اپن امریکا صبر کنیم. چون خود رافا هم همین دیروز میخوندم که کار خودشو اونجا خیلی سخت تر می دونست. او اشاره می کرد که تو استرالیا می شه تا حدودی تاپ اسپین زد و بونس توپها بیشتره ولی تو امریکا شرایط مشکل تره باید فلت تر ضربه زد و ... مثلا همین استراتژی اصلی رافا تو فینال استرالیا زیاد تو امریکا جواب نمیده چرا که راجر اونجا خیلی راحتر بکهنداشو میزنه به عت بونس کمتر توپها
من که به رافا ایمان دارم
پس بله
|
مثل هميشه به رافا ايمان دارم و براش آرزو موفقيت دارم ولي اراجيف سرهم نميكنم و واقعيات فني رو ميگم.
ببين من هيچ وقت مثل شما چشاممو نميبندم الكي نعريف كنم، اينو دوباره مثال ميزنم چون دم دست بود،
اين پست من بعد از برد رافا مقابل ورداسكو در نيمه نهايي استرالياي 2009،
نقل قول:
تبريك به همه رافايي ها، زنده باد رافا آفرين به اين همه پشتكاري كه امروز رافا و فرناندو از خودشون نشون دادند.
با اينكه الان تو پوست خودم نميگنجم ولي به نظرم فرناندو مستحق تر از رافا بود براي برد. واقعا عالي بازي كرد تعداد حول و حوش نود Winner ش، واقعا بي نظير بود.
رافا تو خيلي از ريترنها اصلا تو تصوير نبود! فرناندو اجازه نداد رافا نفس بكشه!
خلاصه كه رافا هزار بار ما رو كشت و زنده كرد! من نفهميدم آخر چرا تو رالي ها اكثر ضرباتشو كوتاه مي زد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پس كو اون رافا كه فورهنداش رو درست رو بيس لاين مي خوابوند؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
تو 80% رالي ها اين فرناندو بود كه بازي رو دستش ميگرفت و به لطف UE هاي بعضا بچه گانش كه خيلي بعيد به نظير مي رسيدند، رافا امتياز مي گرفت.
فرناندو واقعا بهتر بود، بدون شك
|
حتما اينم از نظر شما سم پاشيه نه؟
قبل از بازي هم شانس رافا رو -1000 بدونم باز سعي ميكنم انرژي مثبت براش بفرستم، آره اعتقادمه، حالا نظر تو هر چي هست مثل هميشه برام پشيزي ارزش نداره، به اين كار اعتقاد دارم و انجام ميدم و هيچ وقت نميگم ميبازه ولي بعد از بازي ديگه ميام چيزي كه از بازي ديدم رو ميگم.
نقل قول:
آره یادم هست می گفت تو دیمانسیونی نداری که امضات برام مهم باشه
حالا ببین چه جیلیز و ویلیزی می کنه 
|
الانم نداريد، نه دايمنش نه IQ كافي، هيچ جليز و وليزي هم در كار نيست، سهيل گفت چرا ناداليها ميگن 20 اسلم حتما ميبره متوجه اش كردم كه ريشه اين كار براي چيه.
به هر چي ميپرستي تا حالا يه بارم امضاتو كامل نخوندم، ميخواي باور كن يا نه ...
منتهي شما كه حرفي براي گفتن نداريد ميزنيد به مسخره بازي و ....