نمایش پست تنها
قدیمی 02-01-2010, 12:11 PM   #1561
Saeedzr
Roger's Fan

آواتار Saeedzr

پستها: 476
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu نمایش پست ها
بیخود با کلمات بازی نکن، حرف از نوسان این وسط نیست، من ازت پرسیدم راجر پیکشو رد کرده و الان در سرازیریه؟ گفتی بلی، غیر از اینه؟ بعد گفتی رافا هم که الان جام نمیاره یعنی تموم شده، گفتم رافا هم یکی دو سال دیگه اینجوری ادامه بده از نظر من پیکش گذشته و دیگه در سرازیریه و این یعنی تموم شدن.
آقا من اصلا نظرم اینه راجر تموم شده، اصلا از نظر من تموم شدن یعنی این، غلط درستش به خودم مربوطه. نمیتونم نظر خودمو داشته باشم؟ شما چطور اینمه درباره رافا نظریه صادر میکنید زانوش فلانه دیگه فلان نمیشه، حالا خوبه اگه فردا زانوش دیگه خوب شد بیام بگم شما احمق بودید این حرفو زدید؟ نظر هر کس محترمه. چرا توهین میکنید؟

ببین سعید واقعا به عنوان دوست ازت میخوام در رفتارت تجدید نظر کنی، اینکه اون منو احمق بدونه و تو تشکر کنی، یعنی تو هم همچین نظری داری، اگه اعتقاد داری مرد باش حرفتو بزن، اینقدر پشت بقیه قایم نشو. من اگه بهش میگم احمق چون اول اون گفته، ازش چندین بار خواهش کردم حرمت شکنی نکنه، هرچی دلش خواست گفت هیچی بهش نگفتم، ولی دیدم نمیفهمه گفتم مثل خودش رفتار کنم.

ولی شماها هم تکلیفتون رو مشخص کنید که حرمت شکن هستید یا نه، آدم بدونه با کی طرفه.
خوب من بازم میگم نظرم اینه که راجر پیکش رو گذرونده،فکر نکنم کسی نظر مخالف نظر من رو داشته باشه
ولی پیک راجر اینقدر مرتفع بوده که سرازیریش هم مشمول کسب افتخار میشه

منتها تو دوران پیک راجر،رافا هم روی خاک ظهور کرده بود و در دوران اوجش بود،وگرنه رکوردهای اعجاب انگیزتری رو راجر بر جای میذاشت

اگه کسی قبول نداره که راجر در رسیدن به پایان دوران بازیش هست بیاد اعلام کنه که ممد از توهم در بیاد.

در ضمن من نمیدونم چرا اینقدر به تشکرها حساسی
100 بار گفتیم یه بار دیگه هم من میگم
من از قسمتی از پست کسی هم خوشم بیاد ممکنه تشکر کنم و 100% بستگی به اون شخص پست دهنده هم داره،لزوما نباید در فحش میلاد هم شریک باشم
آدمی هم نیستم که تو روت بیام بهت بگم احمق
(منظورم این نیست که پشت سرت میگم)
Saeedzr آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
13 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Saeedzr به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: