نمایش پست تنها
قدیمی 02-01-2010, 02:07 AM   #1547
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

ميلاد تو حرف فريد رو نفهميدي نميخواد روش نظر صادر كني، فريد گفت راجر چون ميدونست رافا خيلي از توپها رو بر ميگردونه، براي همين سعي كرد سرويسي بزنه كه نزديك خط ها باشه و سريع باشه كه غير قابل بازي باشه، نزديك خط باشه ريسك ات شدن هست و سريع باشه ريسك خوردن به تور.
اتفاقا كسايي ميبينن حريفشون روي سرويسهاي دومشون خيلي تهاجمي بازي ميكنه، سعي ميكنن ريسك سرويس اول رو بيارن پائين كه اولا درصد سرويس اول بره بالا كه كار كمتر به سرو دوم بره و از اون طرف اميد به يه ريترن كوتاه داشته باشند كه شرايط رو براي ديكته بازي به دست بده. يعني ايس رو T و سرويس خيلي Wide رو ازش فاكتور ميگيرن.

من واقعا در حيرتم شماها چقدر توتاليتر هستيد، همه چي رو با هم ميخوايد، ميخوايد بگيم اندي در رويايي ترين فرم ممكن بوده و اين تماما قدرت راجر بوده كه باعث بردش شده. از تشكرهاتون معلومه. در صورتي كه قبول كردن اين مسئله چيزي از ارزش كار راجر كم نميكنه.
يه نگاه به تشكرهاتون بندازيد، اين همه همه دوستان كرديت دادن به راجر ولي اونجايي كه يه حقيقت رو كه اكثر كارشناسا ميگن رو ميگيم خوشتون نمياد ترش ميكنيد.
مثلا من ميگم چليچ Ball Striker خوبيه دارم بحث فني ميكنم، ميلاد پست ميزنه اسطوره رو با اون مقايسه نكن، آخه يعني چي؟ همه چي رو كه نميشه با هم قاطي كرد.
در جلال و جبروت راجر هيچكي هيچ شكي نداره ولي اين راهي كه شما در پيش گرفتيد ره به تركستان است.
Mohammad آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
4 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: