نمایش پست تنها
قدیمی 01-31-2010, 10:05 AM   #1450
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

همانطور که اکثر بچه ها میدونن و تکرار مکررات هستش و به قول فرید جان مورای match up خوبی برای راجر نیست.

مورای همیشه حریفشو مجبور میکنه که ضربات بیشتری رو به توپ بزنه و همین باعث میشه حریف خطاهای بیشتری نسبت به معمول انجام بده و وینر زدن به مورای هم کار سختیست و سختتر میشه وقتی که میبینیم سطح مسابقات بسیار کنده و توپ ها سنگین!

همچنین مورای به همراه رافا و فدرر و شاید بهتر از هر دوشون بهترین ریترن دنیا رو داره و ایس زدن بهش مشکله و در واقع در این زمینه نمیشه چیپ پوینت زیاد گرفت ازش!!!

امسال هم به نظر مورای آماده تر از هر موقع هستش و فقط یکی از بازیهاش به ست چهارم رسیده.

اما فدرر تو بازی با هیوئیت تونست از این آزمایش بیرون بیاد و با کوتاه کردن امتیازات و زدن توپ به گوشه های زمین از رالی های طولانی به قدر زیادی خودداری کرد و این بزرگترین راه مقابله با این نوع بازیکنان هستش.

همچنین باید یادآور بشیم که این فینال گرنداسلم هست نه یه مسترز یا چیز دیگری و خیلی کم دیده شده که فدرر کاری رو که میخواد نتونه انجام بده(به جز برابر رافا) و الان هم دیگه هیچ فشاری روش نیست(بر عکس مورای).

فدرر در بازی نیمه نهایی به خوبی برای فینال تمرین کرد. در لحظات مختلف دراپ زد. حمله کرد، امتیازات رو کوتاه کرد. اینها رمز موفقیت در بازی امروز خواهد بود.

برای پیروزی بر مورای آماده نیاز دارید یه بازی کامل و کم نقص ارائه دهید و با توجه به شرایط برگزاری من خودم بخت مورای رو بیشتر میدونم(همینطور که قبلا عرض کردم).

ویرایش توسط nima_masiha : 01-31-2010 در ساعت 11:32 AM
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
15 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: