نمایش پست تنها
قدیمی 01-28-2010, 06:50 PM   #1212
ARA-RF
Roger's Fan
 
آواتار ARA-RF
 
تاریخ عضویت: Sep 2009
پستها: 76
سپاس: 59
در 76 پست 810 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط راجر!
پیش فرض

سلام

دیروز که خلاصه بازیهای اندی/ چیلیچ و رافا- مورای رو دیدم (تقریبا تمام پوینت های حساس بود) اولین نکته این بود که خیلی برای رافا ناراحت شدم! من به دلایل بسیار که لازم نیست بگم هیچ گاه دوست ندارم رافا ببره تا زمانی که راجر در رقابت ها باشه! ( معذرت از طرفداران رافا!) ولی همیشه وقتی رافا می بازه من ناراحت میشم! نمیدونم چرا من اینجوریم و البته این مصدومیت رافا، من هیچ گاه مصدومیت رو برای دشمنم هم دوست ندارم چه برسه به رافا!

نکته ای که در بازی مورای دیدم این بود که خیلی سعی داشت که بازی رو کنترل کنه و با این نوع بازی اندی نمی تونه شانسی برای پیروزی در مقابل راجر ( در صورت برتری مقابل سونگا ) داشته باشه! در مورد ان ضربه پر سرعت نادال هم من فکر کردم عجب ضربه ای باید زده باشه که شما اینقدر اشاره کردید ولی خوب من قبلا از این ضربات ازش زیاد دیده بودم! کلا امیدوارم رافا یک مقدار از نظر تکنیک بازی و یک مقدار از لحاظ انتخاب مسابقات حرفه ای تر بشه تا طرفدارانش رو کمتر ناراحت کنه یا بیشتر خوشحال کنه!

ولی خوب با بازی که چیلیچ با اندی رو دیدم حسرت خوردم که چرا اندی نیومد بالا به نظرم اصلا نتونست یکی از فورهندهای سنگین خودش رو بزنه! اندی باید از لحاظ بدنی خودش رو اماده تر کنه اگر دوست داره باز هم گرانداسلم ببره! ولی بعد از این بازی مطمئن شدم که مورای کاری سختی مقابل چیلیچ نداره هم به لحاظ افت بدنی چیلیچ و هم به لحاظ تکنیکی! کلا از نوع بازیش خوشم نیومد هنوز خیلی کار داره که بازیکن تراز اول بشه!

در مورد بازی فردا هم اگر از روی حس بگم که راجر 3-0 می بره اگر از روی عقل بگم بازم 3-0 شاید 3-1! ( من کلا عقل و حسم یک چیزرو میگه!!) کلا راجر در مقابل بازیکن هایی مثل سونگا احتیاج به استفاده از اون نبوغ خودش داره ، باید از لحاظ فکری بر بازی مسلط باشه، و نکته دیگر اینکه هیچ گاه به دفاع فکر نکنه!

امیدوارم چشم هاتون اذیت نشده باشه و متن من ارزش وقت شما رو داشته باشه!

ویرایش توسط ARA-RF : 01-28-2010 در ساعت 07:39 PM
ARA-RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
22 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARA-RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: