نمایش پست تنها
قدیمی 01-24-2010, 08:13 PM   #2
nima_masiha
Roger's Fan

آواتار nima_masiha

پستها: 203
سپاس: 1,404
در 204 پست 1,927 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط koury نمایش پست ها
تو هم باید این رو قبول کنی دیگه!

فدرر سالها بود نه راکت کوبیده بود، نه زیاد داد می زد نه بالا پائین می پرید... پارسال تو میامی که راکت کوبوند، سینسی هم که تا کجا بالا پائین می پرید، داد و فریاد هم که خیلی بیشتر از همیشه می کنه! نمونه ی بارزش بازی با سودرلینگ تو یو اس اوپن یا همون رولند گروس...

حالا مگه کار بدیه؟ این کتمان ناپذیره فدرر طی سالهای 2004 تا 2007 خیلی آروم تر از همیشه بود و این یکی دو سال که افت کرده بیشتر از همیشه Celebration می کنه
این بیشتر از همیشه رو قبول دارم ولی در کل باز بیشتر از بقیه تو داره و قابل قیاس نیست. شاید بشه رادیک رو بهش نزدیک دونست.

راجر سال 2005 نیمه نهایی استرالیا با سافین یادمه راکت رو زد زمین البته طوری نزد که بشکنه! که اونم به خاطر بازی وحشتناک سافین بود نه ضعف خودش!!

تو سینسی چی کار کرد؟! بعد چمپیونشیپ پوینت رو میگی؟ اندازه گرفتی چقدر ارتفاع پرید؟!!!
خوشحالیش خیلی عادی بود که، مطمئنی با دقت صحنه رو دیدی!؟ اگه رافا بود که خودشو تیکه پاره میکرد!

من فقط یه بازی از کارای راجر تعجب کردم و البته خیلی خوشم اومد اونم بازی با آندریف بود. همون بازی معروف یو اس اوپن لامسب چه بازی شده بود

اصلا حالا خوشحالی مگه کار بدیه؟! من خودم از بعضی کارای رافا خوشم میاد مثل اون مشت گرفتنش بعد پوئن، چند نمونه هم سر بازی خیریه قبل تورنمنت انجام داد از خنده روده بر شدم
nima_masiha آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
11 کاربر زیر از شما کاربر گرامی nima_masiha به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: