نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2010, 07:30 PM   #85
msh13792
Former Staff

آواتار msh13792

پستها: 953
سپاس: 11,229
در 946 پست 8,591 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer , Juan Martín del Potro , Stanislas Wawrinka

می دونین یکم دارین همه زشت برخورد می کنین
من نمیدونم چرا باید دیروز اینطوری برخورد می کردن میلاد و فرید
مگه شما چند روز پیش تو چت باکس باهم کلی حرف نزدین چرا همه چیز رو تمام نکردین که اینطوری بشه دیروز
حالا آقا میلاد میگه بحث بود چیز خاصی نبود اما از نظر من و شاید خیلی از دوستان بود چیز خاص
چون بعضی از حرمت ها شکست و بعضی حرفا نباید زده می شد که زده شد البته تو دعوا حلوا قسمت نمیشه اما خوب اینجا تو تالار جلوی همه نباید اینطوری حرف می زدین با هم
آقا میلاد شما از آقا فرید کوچیکتری دیروز هر طوری شده بود باید بحث رو اونجا کات می کردی و یجا شخصی ادامه می دادی
اینجا جامعه مجازی مگه نیست فکرش رو بکن دو نفر وسط خیابون اینطوری با هم حرف بزنن جلو همه قشنگه؟
واسه خود شما والا زشته ، البته یچیزایی الان دیدم که برآن شدم این حرفا رو بزنم
الان میبینم بعضی از بچه ها دارن نظر میدن و یکی رو مقصر می دونن و قضاوت می کنن
قضاوت را لازم نیست اعلام کنین اگه واقعا نظری در مورد دوستان یا دلخوری دارین خصوصی بهش تذکر باید قبلا می دادین و نه الان بیاین یک نفر رو متهم کنین بعد از این صحبت ها
من خودم دو بار نسبت به صحبت های آقا فرید مشکل داشتم و گفتم سر موقعش و اونجا هم اگه می دیدم همچین بحثی پیش میومد سریع بحث رو ختم می کردم چون نمیخوایم به زور حرف بزنیم نظر میدیم بقیه با خود شخص که قبول کنه یا خیر و کش دادن بحث اینطوری زشته
آقا فرید خیلی زحمت میکشه و یه سری اخلاق خاص داره انتقاد کنیم اما نه اینطوری
آقا میلاد هم خودش میدونه یه سری اخلاق خاص داره که انتقاد هم بهش میشه و خیلی هم زحمت میکشه
بعضی وقتا هم میبینم بچه سر بعضی اتفاقات کوچیک هم اینطوری با هم بحث میکنن ،شاید واسه اینکه کسی هیچی نمیگه تابو این قضیه شکسته شده و داره اتفاق میوفته بازم
نزاریم همه که بعضی اتفاقات بیوفته بازم دیروز لازم نبود از نظر من این حرفا
اینو جوری برخوردا همیشه باعث اجحاف در حق میشه

محمد جان فکر کنم لازم نیست این تالار وجود داشته باشه به این صورت
دلایل شما درسته اما خوب بحث شخصی شروع شد و نباید عمومی بمونه
هرکی هم انتقاد داره انتقاد کنه از هم اگه دوست داری تو جمع هم عیب دیگری رو بگی بگو اما به زور نخواه چیزی رو بگی تو نظرت رو بگو و بقیه رو بزار واسه خود شخص
همیشه میگن صلاح مملکت خویش خسروان داند
من آنچه شرط بلاغ است با تو ميگويم تو خواه از سخنم پند گير، خواه ملال

زیادی بابا بزرگ شدم ببخشید زیاد حرف زدم
(واسه غلط املایی هم ببخشید)
msh13792 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
5 کاربر زیر از شما کاربر گرامی msh13792 به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: