نمایش پست تنها
قدیمی 01-23-2010, 05:38 PM   #82
ARA-RF
Roger's Fan

آواتار ARA-RF

پستها: 76
سپاس: 59
در 76 پست 810 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: فقط راجر!

سلام

من فکر می کنم از وقتی که عضو این انجمن شدم شماره چشمم کمی بالا رفته باشه،آخه چقدر شما مطلب می نویسید!

فقط اومدم این رو بگم که قضاوت کاربران حرف اول و آخر رو در مورد افراد میزنه البته من این همه صفحه رو که خوندم آخر نفهمیدم که بحث سر منت گذاشتن هست یا داشتن اطلاعات بیشتر و...!
ولی من خودم این پنج سالی که تنیس رو به طور مستمر پیگیری می کنم و بیشتر بازی های راجر رو دیدم ( البته به صورت کاملا مرده چون ماهواره ندارم!) خیلی راحت میتونم در مورد بازیهاش و شیوه بازی تمام بازیکن ها نظر بدم ! قبول دارم که خیلی از این کلمه های ثقیل انگلیسی رو نمیدونم ولی همیشه میتونم با زبان شیوای فارسی معادلش رو پیدا کنم و برای کسی که از تنیس چیزی متوجه نمیشه توضیح بدم!

این حرفا نزدم که بگم منم تنیس می فهمم ولی خوب کسی واقعا کمی تنیس نگاه کنه ، یکم انگلیسی بلد باشه و سایت های خارجی رو مرور کنه ، دیگه فهمیدن این نکات که مثلا توپ در این زمین چگونه حرکت میکنه و چقدر چرخش پیدا می کنه و برای کدوم بازیکن ها مناسب تره یا اینکه این سطح کند هست یا سریع و ..... کار سختی نیست ( در صورتی که بخواد بفهمه چون مثلا خیلی ها فوتبال می بینن که لذت ببرن و بعضی ها هم می تونن علاوه بر لذت بردن تفسیرش کنن!)

من فقط میدونم اگر انیشتین می گفت علم فیزیک مختص منه و به من مدیونه و منم این مردم گمراه که فکر میکردن سرعت نور ثابت نیست رو از گمراهی در آوردم و حالا به جای کل کل در مورد قوانین نیوتن ! میان میگن E=mc2 ! من همون لحظه کارگر شهرداری شهرمون رو از اون بیشتر قبول میداشتم! ( خیلی بد حرف زدم نه آخه بلد نیستم زیبا حرف بزنم!)

پس اگر شخص اول دنیا هم باشید این منم ها شما رو بی ارزش می کنه ، البته این نظر شخصی منه ، چون گفته بودید بگذارید دیگران قضاوت کنم منم خواستم بگم!

در مورد میلاد هم اگر ناراحت نشه میخوام بگم نظراتش در مورد خانم ها و کلا مسائل مذهبی و .... و هم چنین کل کل هاش رو در اصلا قبول ندارم و بیشتر اوقات اینگونه مطالبش رو یا نمی خونم یا میخونم و بلافاصله فراموش می کنم ولی آقای میلاد اینکه شاید بیش از 50 درصد طرفداران تنیس حتی نمیدونن شارینگ چیه و کانال های پخش مسابقات رو نمیدونن و ... و شما اینها رو میگذاری بسیار خوبه و اگر حتی فقط یک درصد این اطلاعات رو نداشتند هیچ کسی نمی تونه ارزش کار شما رو پائین بیاره و بگه که مثلا من که اینها رو بهتر از شما میدونم ( پس اگر بهتر میدونی یا خودت بیا بگو یا ...)

در ضمن دوست نداشتم اینجوری بشه و خیلی صبر کردم که چیزی نگم ولی نشد!
امیدوارم کسی از صحبت ها من ناراحت نشه.

ممنون

ویرایش توسط ARA-RF : 01-23-2010 در ساعت 06:07 PM
ARA-RF آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
16 کاربر زیر از شما کاربر گرامی ARA-RF به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: