01-09-2010, 11:40 PM
|
|
Roger's Fan
سپاس: 14,095
در 475 پست 3,759 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: هر چی کلنجار رفتم دیدم فقط به راجر میتونم فکر کنم
|
خوب بازی جالب و تا حدی عجیب بود
کلا اتفاقات عجیبی در این تورنمنت بعضا رقم خورد.
اولا بیش از این که از باخت نادال خوشحال باشم از پیروزی های اخیر سبک هجومی خوشحالم
امیدوارم که ورق همیشه به این سمت برگرده.
امروز سرویس واقعا نیکلای رو اذیت کرد،جوری که بعضی وقتا سرویس 1 رو هم با احتیاط میزد.
سرویس 2 هم که بعضی وقتا نیومد که چند بارشم در مواقع واقعا حساس بود.
بعد از شروع بازی نیکلای که خسته به نظر میرسید و جلوی رافای آماده قرار گرفته بود واقعا نتونست خودش رو با بازی تطبیق بده و ست اول خیلی سریع تموم شد.
اما...
از نظر من نقطه عطف بازی گیم اول ست دوم بود،جایی که نیکلای تا حدودی تاکتیکش رو عوض کرد و به نظر من سعی کرد با رالی کردن با رافا 1-در جو بازی قرار بگیره 2-اعتماد به نفس خودش رو زیاد کنه و از رافا کم کنه
که به نظر من تا حدود زیادی در گیمی که بیش از 10 دقیقه طول کشید موفق به این کار شد،هر چند که گیم رو نگرفت.
بعد از این گیم که نیکلای تقریبا تازه اومده بود تو بازی دوباره برگشت به تاکتیک های اصلی که قبل از بازی تو فکرش بود و سعی کرد کم کم رالی ها رو با هجوم زدن سریع توپها بعد از بلند شدن از زمین کوتاه کنه و وینر بگیره.
با زاویه های عجیب و غریبی هم که به توپ میداد سعی کرد به هدف خودش برسه
چون در حالت عادی هر چقدر به گوشه های بیس لاین میزد توپ از دفاع رافا عبور نمیکرد (به خاطر نوع زمین و توپها)
روی تور اومدنش هم که به غیر از چند مورد موفق بود،واقعا به قول ممد تاچ بینظیری داره این بشر،مخصوصا روی توپهایی که روی بکهندش میاد و دو دست والی میکنه شگرد داره.
در کل بلایی که رافا چند بار سر امثال راجر و نلبندیان آورده،امروز نیکلای به سر نادال داد.
بعد از ست 1 خیلیها بازی رو تموم شده دونستند،تا حالا همچین روحیه ای از نیکلای ندیده بودم.
سیو کردن مچ پوینت مقابل نادال که خودش استاد این کار هست واقعا کار سختیه،چه برسه به بردن بازی.
در مورد رافا هم بگم که واقعا پیشرفت کرده،عمق توپهاش در طی چند بازی سال جدید عالی بوده که کار رو برای برگشتش سخت میکنه.
ولی خوب هنوز هم در مقابل تنیسورهای هجومی راهی به جز دفاع نداره.
سرویسش هم مثل بازیهای قبل زیاد به کمکش نیومد،شایدم ریترن های نیکلای خوب بود رافا از این موضوع هم هراس داشت.
چقدر حرف زدم 
|
|
|