من اگه از باخت راجر خوشحال هم شده باشم نمیام اینجا بزرگ تیتر بزنم خطاب به حریفش که برده" درود به شرفت فلانی" یا بگم راجر له شد، پرپر شد! راجر دست و پا میزنه و ... همیشه میگم شاید بهشون بر بخوره و ناراحت بشن ، پس اینکارو نکن و خودتو سبک نکن!( خطاب به خودم ، نیاین بگین داری به ما میگی!)
شما برین به پست های سهیل که در مورد رافاست نگا کنین. یه پست ندیدم من که به دور از کنایه و طعنه و مسخره کردن بزنه. با سیاستی هم که داره میاد آخر بعضی حرفاش مثلا به امید برگشتن رافا و این جور چیزا که به ما بر نخوره مینویسه. از هیچ پستی هم که توش از راجر جز گل و بلبل گفته شده باشه! تشکر نمیکنه . بابک هم که نمیخواد سر به تن رافا باشه!
یا به پست های نوید نگا کنین!
ماشالا همتون هم که استد کل کلین، ما اگه یه چیزی در مورد بازیکن خودمون( حالا نه بازیکن شما)بزنیم ، اگه مثبت باشه در ردش و اگه منفی هم باشه در تاییدش 10 صفحه پشت سر هم پر میکنین!
نه دیگه این نشد. شما میخواین جز راجر گفته نشه!ااونم گل و بلبل . رافا تخریب بشه البته خودش نه سبکش! همه حمله کنن ! اینم سعی میکنین به ما دیکته کنین. اونی که دفاع میکنه بازیکن نیست! هممونو مخاطب قرار میدین که چرا پشت رافا رو خالی کردین! هر حرفی در مورد باخت رافا میزنیم میگین بهونه و توجیحه و ...
|