11-28-2009, 08:15 PM
|
|
Former Staff
سپاس: 19,092
در 2,916 پست 30,306 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: Roger Federer
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mohammad Ragu
افشین جان خودت ادامه دادی، شما درباره لفت دادن رافا حرف نزدید؟ من خودم ایراد نگرفتم از کارای رافا چه اول بازی که لفت میده چه موقع سرویس، رافا حرکت غیر اخلاقی در طول بازی انجام نمیده که باید حرف بزنید ولی راجر انجام میده، من اون دفعه راجر رولندگروس رو برده بود اومدم حرف زدم گفتم چرا بطری اونطور پرت میکنه؟ گفتید میخوای سیرینی بردو رو فلان کنی، من نمیدونم یا برد داریم یا باخت دیگه؟ من کی باید حرف بزنم؟
میلاد هزار بار گفته تنیس باز آشغال دفاعی، آشغال هم دقیقا منظورش به رافا بود نه به سبکش اون اوایل، بعد کم کم خیلی نرم اینجوری وانمود کرد منظورش سبک "آشغال -دفاعی" هست، فکر کردید با دسته کورا طرفید ما نفهمیدم؟! کسی چیز بهش گفت بعد تا ما میام یه چیز واضح رو میگیم بهتون برمیخوره؟!
من بعد از بازی رافا اومدم گفتم حالم بهم خورد از این بازی چرا اونا رو نمیبینید؟! چرا این همه میگم راجر خیلی خوش تیپه نمیبینید؟! باید همیشه تعریف کنم تا خوشتون بیاد؟! یه ذره حقیقتو ببینید.
|
ممد من هیچ موقع در مورد رافا این حرف رو نزدم . هیچ موقع
رافا هم هر موقع باخته اومدم گفتم باخت ولی احترام طرفداراشو نگه دارید .
هیچ موقع به رافا نگفتم آشغال دفاعی . هیچ موقع
ولی تو هر موقع راجر میبازه میای این حرفا رو میزنی . میگی چون با داویدنکو خیلی گرم خوش و بش نکرده بی اخلاقه ... بی بی خوش شانسه و این چرت و پرتا
بعد از ویمبلدون پارسال تو آیتی ست هم که هر چی دلت خواست به راجر گفتی . اگه خواستی میرم پست ها رو واست میارم تا بخونیشون و بفهمی که چه حرفایی به راجر زدی
از همه ی این جرفا گذشته یه توهین من به رافا رو بگو ؟! یه بار که من به رافا گفته باشم آشغال دفاعی ... فقط گفتم مثلا فلان بازیکن داغونش میکنه ... ولی بی احترامی نکردم .
|
|
|