11-27-2009, 10:34 PM
|
|
Senior Member
سپاس: 5,795
در 209 پست 1,840 بار سپاسگزاری شده
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane
توضیحی راجع به سبک بازی Controlled-aggression
Aggressive به معنای پر خاشگر و در تنیس به مفهوم حمله ور شدن می باشد , این دسته از بازیکنان معمولا Solid و بدور از خطا و اشتباه هستند و همانطور که از معنای این سبک بر می اید ( حمله کنترل شده ) در مواقعی از بازی حمله می کنند که موقعیت مناسبی برای حمله کردن وجود داشته باشد و به اصطلاح با حساب و کتاب حمله می کنند و بی گدار به اب نمی زنند. بهترین بازیکنی که در حال حاظر به اجرای این سبک از بازی می پردازد جوان 20 ساله Del Potro ه و سایر بازیکنانی که از این سبک بازی برخوردارند عبارتند از:
Djokovic , Nalbandian , Ferrer , Ferrero , Robredo , Tipsarevic , Kiefer
بله دلیل نمیشه مثلا Federer هم سبک بازیش Controlled aggression ه و دفاع خیلی خوبی هم دارد.
اما شما در سال 2009 وقتی به بازیهای Djokovic نگاه می کنید و سیستم Hawk Eye نشان می دهد که وی مثلا 80 یا 90 % مواقع بازی ظرباتش رو پشت خط Base زده و فقط 10 یا 20% مواقع Step Inside the court and take the ball Early کرده متوجه می شوید که منظور من چیست.
Djokovic از اول سال 2009 که راکتش رو عوض کرد بیشتر به دفاع می پردازد تا حمله چون اوایل سال با راکت جدیدش دیگر اون اعتماد به نفس سابقش رو برای انکه Go for his shots رو نداشت ( وقتی میبینه که دیگر مثل سابق نمی تواند ظربه بزند و هنگامی که می خواهد بازی را دیکته کند اکثر مواقع U.E می دهد )
حمله ای ترین بازیکنان جهان هم کسانی هستند که از سبک بازی Ultra Aggressive برخوردارند که در این مسابقات این سبک بازی را می توانید در بازیکنانی مانند Davydenko , Soderling , Verdasco مشاهده کنید.
کاشکی شما سرت شلوغ نبود و فرصت تایپ کردن رو داشتی تا من و سایر دوستان از معلومات منحصر به فرد شما که اگر در یک تاپیک معتبر تنیس بیان شود همه را به خنده وا می دارد استفاده می کردیم.
تقاضا دارم از سایر دوستان Federer ی و یا Nadal ی خودتون ( نکنه فامیلشون Federer و Nadal ه ) خواهش کنید که انها هم از معلومات نابشون خواهش کنند و من رو متوجه کنند.
|
مثل اینکه دعوا سر پست منه!!
معذرت از دوستان.
دوست عزیز مجبورم کردی که یه چیزایی تایپ کنم.
از این اصطلاحاتی که به کار میبری ما هم بلدیم. اینا مخصوص کلاس گذاشتن یا تدریس در دانشگاهه، یا اینکه سر کلاس تنیس تیم ملی با هاش مکالمه کنی.
توی تاپیک عمومی بهتره به زبون همه صحبت کنیم.
کنترل اگرسیون یا اولترا اگرسیو برای خوندن جمع نون و آب نمیشه.
برای این کلمات به محمد جون بگید تاپیک آموزش تنیس بذاره تا اصطلاخات رو اونجا بگید.(فکر کنم موجود باشه)
مربی تنیس هم موقعی که آموزش میده از این اصلاحات نمیگه. اصولا سعی میکنه بازی رو بفهمونه و اجرایی کار کنه تا اینکه اصطلاحات بگه و با درصد گفتن و معدل گیری بخواد چیزی رو بهت بفهمونه. (اونم خوبه ولی به جای خود)
اینجا جاییه که همه با زبون واقعی و دیدن بازیها صحبت میکنند.
یوکوویچ یه بازیکن حمله ای هستش. انو همه میدونن. مربیش، گزارشگرای تنیس و کارشناسای معروف.
حالا اگرسیوس چیه و چی شده بماند برای بعد!!!!!!!!
شما میتونید بگید یوکویچ حالت حمله ایش نسبت به قبل تحلیل رفته. ولی نمی تونید بگید نواک بازیکن دفاعیه.
نواک ضرباتشو فقط با تم برگشت پذیری نمیزنه.
نیروی حمله ضرباتش همیشه غالب به بازیکن مقابلشه. حتی اگه بازیکن مقابلش حمله ای باشه. این توی بازیها معلومه. با صطلاحات نمیشه بازی کرد.
بازی راجر و نواک توی بازل رو اگه دیده باشید متوجه میشید که نواک اصلا دفاع نمیکنه.
اصلا بازیکنه که روی سرو قدرتی ظاهر میشه نمی تونه دفاعی باشه.
بازیکنی که ضربات متنوع فلت و چکشی فورهند و بکهند رو میکوبه دفاعی نیست.
صحبت زیاده (همونطور که شما هم حتما صحبت دارید) ولی نواک اصولا بازیکنیه که منتظر ارور طرف نیست و بازیکنی که خودش ارور زیاده اطلا نمیتونه دفاعی باشه.
باید واقعیت رو دید.
در ضمن پیش داوری هم نکن کاربر محترم. چون فکر کنم از زمانی که شما اینجا تشریف آوردید من مطلب خاصی ننوشتم که شما با پیش داوری میگید مطالب من خنده داره!!
سر آخر اینکه بهتره به زبون تاپیک و عموم بچه ها صحبت کنید وگرنه اینجا آدم هایی مثل نیما و میلاد و خشایار و سهیل و افشین و رافا و محمد و .... هستند که اطلاعات تنیسشون کم نیست. ولی از ادبیات مناسبی برای ارتباط با سایر بچه ها استفاده میکنند. بعنوان مثال هیچکس دوست نداره لحن میلاد علمی بشه ولی از خیلی های دیگه هم از تنیس بیشتر بارشه و میتونه از اصطلاحات استفاده کنه.
تشکر نمیکنم که فکر نکنی خیلی آدم محترمی هستم!!!
بای
|
|
|