نمایش پست تنها
قدیمی 11-27-2009, 09:22 PM   #1080
Mohammad
Tech Support

آواتار Mohammad

پستها: 3,759
سپاس: 22,285
در 3,465 پست 31,086 بار سپاسگزاری شده

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dane نمایش پست ها
این شد نقل قول کردن مودبانه و جواب هم قطعا مودبانه خواهد بود و یک بحث رو ایجاد میکنه تا از اطلاعات همدیگه بهره ببریم ( ضمنا محمد جان من دوباره به مدت 2 دقیقه نتونستم وارد سایت بشم)
بله ولی اون مصاحبه Federer رو که یادته که گفتم که بازیکنان وقتی پای به ATP Tour میزارند یک سبک و استیل بازی خاص دارند و به مرور زمان و گذشت سالیان سعی می کنند تا کمی انرا Adjust کنند اما در پایان همانگونه بازی می کنند که در ابتدا که به ATP Tour پا گذاشته اند بازی می کرده اند.
بله شما درست میگید Soderling از زمانی که Magnus Norman مربیش شد سعی کرد تا بازی وی رو کمی کنترل شده تر کند و دیگر مانند گذشته از هر جای زمین و در مواقع نامناسب اقدام به زدن Winner نکند. اما هنگامی که تحت فشار باشه به طور غریزی و ناخوداگاهانه همانگونه بازی می کند که از اول که به ATP Tour پای گذاشته بود بازی می کرد.
در مورد Del Potro هم هنگامی که پای به ATP Tour گذاشت بیشتر یک Solid Baseliners بود ( همانگونه که امثال Roddick , Monfils , Ljubicic , Hanescu , Gicquel بازی می کنند که Big Server ند اما بیشتر Passive بازی می کنند ) و با این قد بلندش با اینکه از تمامی هم قداش بهتر دفاع می کرد اما انگونه که بازیکنانی که قد کوتاهتری داشتند و قدرت حرکتی بهتری در زمین داشتند نمی توانست دفاع کند به مرور زمان سعی کرد بازیش رو Adjust کند و در حال حاظر همانطور که گفتم بهترین بازیکن در پیاده کردن سبک بازی Controlled Aggression ه حتی بهتر از Federer , همشم بر میگرده به مقوله ذهنی که در این سن به خوبی میتونه انرا کنترل کنه.
حتی برخی کارشناسان سبک بازی وی رو Ultra Aggressive می دونند که به نظر من اینگونه نیست چون در مواقعی از بازی که موقعیت مناسب نباشه سعی در تبادل توپ نه به قصد Winner زدن از عقب زمین میکنه.
درسته یه زمان سطح مورد علاقه خوان خاک بود ولی الان تو یو اس اپن تو مصاحبه هاش گفت سطح یو اس اپن سطح مورد علاقه منه چون میتونم از ادونتج سرویسهام استفاده کنم، الان یعنی شما تو این تورنمنت سودرلینگ رو تهاجمی تر از دلپونی میبینید؟ من که بازی سودرلینگ تو پاریس و اینجا رو تو ذهنم مرور میکنم به نظرم اگه خوان 10 باشه از لحاظ حمله، سودرلینگ 6 بیشتر نیست.
Mohammad آنلاین نیست.  
6 کاربر زیر از شما کاربر گرامی Mohammad به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: