نقل قول:
نوشته اصلی توسط msh13792
من عرض کردم خدمت شما هیچ کس مطلق نیست ولی خوبه که ما خوب باشیم و نگیم چون اون اینکارو کرد منم باید جوابشو همونجور بدم
مشکل ما ایرانی ها همیشه همین بوده که فقط سعی داریم با هم بجنگیم و دو تا نظر متفاوت رو جمع نمی بندیم .
من اصلا قصد جسارت داشتم و دیگه دخالتی در صحبت های شما نمی کنم که خدایی نکرده به خاطر صحبت های من دوستان از اطلاعات بسیار زیاد شما محروم بمونن
بازم از شما ممنون واسه اطلاعاتی که به ما میدین
|
این کاربر امد و گفت که من وقت ندارم و از سایر دوستان خواست تا من رو توجیه کنند.
من هم جوابشو دادم
شما فکر میکنید لحن این کاربر دوستانه بود؟
نمیشه ادم هر جوری دلش خواست حرف بزنه و اخرش هم بگه ارادت داریم و این حرفا.
ببین دوست من , اطلاعات من هم زیاد نیست اما من پستهائی که میدهم رو اگر از قبل در یک سایت معتبر که به مقالاتش اطمینان داشته باشم نخونده باشم و یا از زبان کارشناسان تلویزیونی که همگی در گذشته بازیکنان حرفه ای تنیس بوده اند نشنیده باشم انرا اینجا بیان نمی کنم. خب اگر هم یکی پیدا بشه بگه این قسمتش اشتباهه و مودبانه بگه منم مودبانه جوابش رو میدهم , اما اگر کسی بیاد بگه اینجاش اشتباهه ( و به غلط این حرف رو بزنه که Djokovic یکی از حمله ای ترین بازیکنان جهان است ) و با یک لحن دیگه حرف بزنه من هم همونطور جوابشو میدم.
اینجا نه کسی من رو میشناسه که بخوام جلوش فخر بفروشم و نه پست زدن من غیر از گرفتن وقت برای من سودی داره و به درخواست تعدادی از دوستان و مدیر سایت به این سایت اومدم .
اگر شما هم فکر می کنید که من قصد دارم فخر فروشی کنم مشکلی نیست من هم دیگر پست نمی زنم تا فخر فروشی نکنم شما هم از صبح تا شب بزنید توی سر هم که Federer بهتره و Nadal بهتره
در پایان باید بگم که از یک حرکت Nadal خیلی حال کردم و اون امضا دادنش پس از هر سه باختش بود.