نمایش پست تنها
قدیمی 11-27-2009, 07:44 PM   #1062
koury
Administrators

آواتار koury

پستها: 3,387
سپاس: 16,337
در 3,243 پست 25,305 بار سپاسگزاری شده
بازیکن (های) مورد علاقه: نادال،رادیک،نواک،فیش، جینپری،موری،گاسکه، گونزالس،روبردو،هاس،فررو،مویا ورداسکو،نلبندیان، باقداتیس،گولبیس، کیم،ووزنیاکی، گورجس،سیبولکوا ،سورانا،ماریا،وی

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afshin Barani نمایش پست ها
خب رافا بازی سوم هم باخت .... ای کاش توی سال سه تا مسترز کاپ بود تا نادال به جز فصل خاک توی کورت های دیگه هم با تاپ تن برخورد میکرد ... !
یعنی چی مگه تابحال رافا تو هارد و چمن با تاپ تن بازی نکرده؟؟ اینجا هم نه شانس یار رافا بود نه در کل رافای سرحال بود، به این جیغ و داداشم وقتی عقبه و بریک پوینت داره توجه نکنید وگرنه اصلا نه روحیش مثل سابقه نه تو کوچکترین ضرباتش اون Confidence قبل از مصدومیتش دیده میشه...

اگه میتونست تو کل بازی مثل همین گیم آخر بازی کنه دیگه غمی نبود ولی وقتی نمیتونه اون روند رو حفظ کنه یعنی اعتماد بنفسش در حد صفره!!!

من که اصلا ناراحت نشدم از این باختا چون هم در ادامه دیویس کاپ رو داره هم از اول تورنمنت هم نمیشد روی رافا حساب کرد!!! باید بره حسابی تمرین کنه و از اول سال 2010 مثل اوائل امسال بشه به کسی اجازه ی خودنمائی نده

نکته ی جالب در انتهای بازی دست دادن و تشویق خانواده ی نواک برای رافا بود!! بخصوص مادرش که من ندیده بودم برای کسی بجز نواک دست بزنه
koury آنلاین نیست.  
9 کاربر زیر از شما کاربر گرامی koury به خاطر این پست سپاسگزاری کرده اند: